Sivut

tiistai 8. helmikuuta 2011

You don´t own me

Kuuntelin piitkästä pitkästä aikaa tuotakin biisiä ja voi että miten se muistuttaakaan minua murrosikäisestä koirastani pinkomassa minua "karkuun" iloinen you don´t own me-virne naamallaan.
Eritoten sanat
"I'm young and I love to be young
I'm free and I love to be free
To live my life the way I want
To say and do whatever I please"
kuvaavat senaikaista Roopea erinomaisesti. Onneksi ne ajat ovat iloisesti ohi, biisi kylläkin on hyvä edelleen.
Sitten siihen itse aiheeseen, eli treenaukseen.
Roope on saanut parina viime päivänä tehdä tehokkaasti luoksetuloja ja täytyy sanoa että alkaa ne vissiin pikkuhiljaa näyttää ihan järjellisiltä. Maahanmenot on edelleen vähän turhan hitaita, mutta musta tuntuu että se hitaus johtuu tuosta tekniikasta; Roope kyllä käskyn saatuaan rupeaa menemään maahan mutta ikäänkuin ryömii vähän matkaa ennenkuin lyö kokonaan maihin. Tiedä sitten miten tuota sais tuosta erilaiseksi, en osaa.
Urpokin on viimepäivinä saanu treenata ihan mukavasti, ollaan tehty vähän kaikenlaista, oikeestaan kaikkea muuta ALOsta paitsi hyppyä jota ei olla otettu yhtään. Pitäis vissiin.
Seuraamiset on jo oikein hyvällä mallilla, käännökset pelaa ookoosti, ainoa vain että vasempaan käännyttäessä pomppaa ilosesti namikättä kohti ennenkun kääntyy :D Muutenkin vois olla vähän tiiviimpää, ei tarvis valskata noin paljon. Erityisen iloinen oon jäävistä; koira kuuntelee eikä arvo asentoja, ihanaa! Seisomista pitää vielä vahvistaa kun siinä tuntuu venyvän mutta eiköhän sen suhteellisen pienellä vaivannäöllä saa kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti