Sivut

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tässä teille häiriötä kun kerran pyydettiin

Lauantai vierähti siis mukavissa merkeissä kerhon tokokokeessa. Menin aamuksi kentälle auttelemaan paikkojen pystyttämisessä ja kymmenen aikoihin alotettiin koe ALO-koirakoilla. Kentällä pörräsi aivan järkyttävä määrä amppareita ja lopulta jouduttiin pistämään kanttiinissa pullat ja sämpylät piiloon etteivät tulis niiden perässä meidän riesoiksi. Ja minähän sain sitten pistonkin otsaani loppujenlopuksi, enkä ees härnänny vaan itte lensi päin!

Joskus puolenpäivän jälkeen tais alkaa VOIttajat joka tarkoitti sitä että Roope pääsi töihin. Kehään mennessä havaittavissa oli samanlaista vietin laskua kuin normikokeessa mutta piristyi vähän kun käveltiin omalle suorituspaikalla. Maahanmeno oli tosi nopea Roopeksi, harmi etten viitsinyt alkaa palkkaamaan siinä.
EVL alkoi heti noiden kahden voittajakoiran perään ja aloitettiin istumisella. Roope istui ihan mahdottoman hienosti! Ilmekään ei värähtänyt kun se siinä napotti ja voitte kuvitella kuka oli _vähän_ ylpee! Makuu heti perään eikä siinäkään ongelmia. Olin näiden kaikkien suoritusten ajan Roopen näkyvillä, ihan vain varmuuden vuoksi.
Töiden päätteeksi Roope sai tapansa mukaan ulkopuolisilta kehuja tottelevaisuudestaan, ja miksipä ei, empä voi vastaankaan väittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti