Sivut

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Hähähä etpä pääse, ketuttaako!


Roope ja jedi (15 vkoa) aurinkoisena syyspäivänä (meilläkin on sellaisia, kyllä!)

Jedi pääsi tänään sosiaalistumaan keskustaan Saaran Vilppi-pennun kanssa. Eipä tuo välittänyt mitään ihmis- ja moottoriajoneuvovilinästä, tarmokkaana tepasteli eteenpäin :) ja yritti pontevasti kurittaa Vilppiä. Loppujenlopuksi pojat rupesivat painillekin, vaikka kokoero onkin aikamoinen vielä tässä vaiheessa.

Tänään oli myös jälkipäivä, monta päivää ollaan laiskoteltu jotenka tänään otin itteeni niskasta kiinni ja poljin kakaralle jonku kymmenen metrin jäljen (jälkinamit loppu tässä vaiheessa). Loppuun pistin pussin sisältäen loppunamit, vähän niinkuin muka esineeksi sinne :D
Jedin nenätyöskentely on parantunut aivan huimasti viime aikoina, ei se ole koskaan huonoa ollut mutta tätähaavaa vielä entistä parempaa. Mun tarvii enää jarrutella murto-osaa siitä mitä vielä viikko kaks sitten. Työskentely "esineellä" oli aika hakusessa mutta mitä voi ekalta kerralta odottaa, tässäkään asiassa.

Roopelle en tehnyt jälkeä, se sai keskittyä vaan tokojuttuihin, eli tälläkertaa ruutuun EVL-tyyliin. Merkillemenot oli nyt hyviä, ei yrittänyt haahuilla ruutuun (tosin syy tulee kohta) ollenkaan! Sitten kun olis ollut ruutuun menon aika niin kiersi taakse eikä selvästikään tajunnut mitä nyt olis tarkotus tehdä. Näytin ruutua vielä muutaman kerran ja lopulta se löytyikin. Toistettiin muutaman kerran ja kaipa siinä jotain edistystäkin saatiin aikaan, pikkuhiljaa pikkuhiljaa.

Kuvat on ottanut Matleena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti