Sivut

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Pikkurakki melkeen kolme kuukautta ja Roopen ura agikoirana

Viime keskiviikkona vietimme taas iltamme hakumetsässä, tosin raahauduin sinne lähinnä saadakseni Jedistä 12 viikkoiskuvia, Roopelle teetätin vaan yhden piston viiteenkymppiin + haukutukset päälle.


Voi noita koipia! :D


Roope oli aika tykkinä, lähti ihan simolujaa! Siksakkasi matkalla ja päästyään määränpäähän empi hetken mutta aloitti sitten iloisen haukun raikaamaan matkavaaran metsiin.

Tänä viikonloppuna ollaan oltu päivät kerhon agikisoissa, ihan vaan katselemassa ja ihmettelemässä, Jediä sosiaalistamassa. Täytyy sanoa että tuon kakaran unenlahjat on kyllä jotain aivan uskomatonta, se nukkuu _missä vaan_. Paikalla oli paljon samanikäisiä pentuja joiden kanssa poika pääsi painimaan, kivaa näytti olevan :) Täytyy pitää peukut pystyssä että mitään tauteja ei kantautunut meille asti. Kuitenkaan en halua heittää hukkaan näitä viikkoja, varsinkin kun Rovaniemellä ei ole ainoatakaan todettua parvotapausta (tai ainakaan minun korviini ei ole kuulunut).


Roope sai kisojen katselun lomassa kokeilla putkea + hyppyä ja keppejä vielä erikseen ja kaikki näytti olevan vielä muistissa. Nytkun se ei karkaile radalla ja treenatessa, se suuntaa kaiken tarmonsa ja energiansa esteisiin ja juoksemiseen mikä on vain ja ainoastaan positiivista. Kyllä siitä vielä agikoira tulee :)

Kuvien (c)Saara Kangasniemi

3 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen tervulapsi :) Ja kivanoloisesta yhdistelmästä. Onnea ja tsemppistä teille tuleviin treeneihin/kisoihin molempien koiruuksien kanssa!

    VastaaPoista
  2. Voi että mitä kuvia taas.:) Mä niin fanitan Roopea.:D

    VastaaPoista
  3. Heh, Jedi on kyllä aika liikkis, täytyy myöntää :) Toivottavasti onni (ja vähän osaaminenkin) suosii meitä tulevaisuudessa!

    VastaaPoista