Sivut

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Hej alla börjare!

Eilen vai mikä päivä se oli kun käytiin taas treenailemassa Saran ja Hukan kanssa. Roopella oli missiona the ohjattu ja suuntana oikea.
Oltiin kentällä ennen Saraa ja Hukkista ja tein pari lähetystä ensin ilman liikkuria. Hakemisessa ei ole ongelmaa, ongelma on taas vaihteeksi merkille pysähtymisessä. Kun ei vaan millään malttais. Kyllä sen lopulta sain sillekin ja kun se sille kerran meni niin tätäkään ongelmaa ei enää ollut. Mutta kun kokeessa on vaan se yks tsäänssi. Tehtiin myös pari luoksarin pätkää pysäytyksillä ja ne oli ihan okei.
Jedi on treenannut perusasentoja, eteentuloja, noutoja(puu ja metsku), maahanmenoja, istumista ja seisomista. Ei tokikaan kaikkia kerralla mutta aina paria juttua per treenikerta. Seisominen on näistä kaikista eniten vaiheessa, muut kehittyy tasaisen varmaan tahtiin. Tekniikka on kunnossa esim. pa:ssa, istumisessa ja maahanmenossa mutta liikkeestä riippuen tarvitaan lisää malttia, nopeutta ja varmuutta.

Tänään iskä lähti käyttämään minua ja kaveria Ruåtsin puolella IKEAssa, eläinkaupassa ja karkkilandiassa. Tai ei se mitään käyttänyt kun minä ajoin. Djur Magazinetissa olin aivan hurmiossa, ah kun tekis mieli ostella vaikka ja mitä, rajalliset varat harmillisesti rajoittivat tätä toimintaa. Karkkilandiasta lähti mukaan aimo tukku makeaa, ei edes tee mieli mutta pakko oli ostaa kun kerran sinne asti lähdettiin. Koirat oli päivän hoidossa, Roope Saran luona ja Jedi Laura-kasvattajan luona. Kuulemma olivat molemmat olleet kiltisti, vieraskoreat mursut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti