Sivut

perjantai 21. lokakuuta 2011

"Helga JUMALAUTA!"

Koirien kanssa ollaan puuhailtu samaa vanhaa- lenkkeilty, tokoiltu ja tehty jälkiä. Jedi on treenannu samoja tokojuttuja kuin aikasemminkin ja edistynytkin ihan kivasti. Etenkin noudot ja seuraaminen on mun mielestä menneet kovasti eteenpäin. Tunnarinkin treenaaminen alotettiin, tällähetkellä naksuttelen oman merkkaamisesta.
Roope on treenaillut EVL juttuja ja isoimpana onnistumisena mainittakoon ruutu jossa Repe on ollut mahdottoman taitava. Ei enää sotke ohjattuun juuri ollenkaan, itseasiassa eilen ei lähtenyt kertaakaan kiertämään taakse. Jälkihommissa Roope on saanut jälestää Jedin jo ajamia jälkiä. Sillä sujuu paljon paremmin kun jälki on puhdas nameista, vaikka vauhtia on välillä vähän liikaakin. Keppejä senkin kanssa kai pitäis ruveta treenaan ja siirtyä tuonne metsän puolelle pellon sijaan.

Eilen tosiaan tein Jedille +100 metrin jäljen nurmelle, hieman mutkitellen. Eipä siinä mitään sen kummempaa ollut, aika ajoin vauhtia oli vähän liikaa ja koska minä hukkasin jäljen (tai pikemminkin en nähnyt nameja), nameja jäi syömättä. Jäljellä pysyttiin silti. Rasialla sillä oli taas selvästi joku haju, mutta menin varmuudeksi viereen ja käskin maahan.
Tänään poljin kaksi n.15 metrin pätkää; toisessa kaksi kulmaa, toisessa yksi. Annoin vanheta Roopen treenien ajan eli varmaankin jonkun 15 minuuttia. MINÄ en taaskaan oikeen osannut; en muistanut missä kohtaa kulmat oli ja niillä oli sitten vähän sählinkiä. Jedi kuitenkin selvitti tilanteet hienosti ja rasioilla meni maahan _aivan itse_ ilman apua!

Roope sai tänään tehdä vaan tokoja, luoksetuloa ja paikkaistumisia. Istumisissa ei mitään ihmeellistä, napotti paikoillaan ja tuijotteli tiellä liikkujia (minuakin aina välillä vähän). Siinäpä katselee mitä tykkää kunhan pitää perseensä maata vasten. Luoksareissa yritti ennakoida maahanmenoa, tätä on tapahtunut aiemminkin mutta enhän minä muistanut kun viime luoksaritreeneistä on niin kauan.. Paneuduttiin sitten siihen. Tajusin myös että pysäytyksessä toimii paremmin SEIS kuin PAIKKA, käytämme siis sitä jatkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti