Sivut

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Pelkinriittoinen viikonloppu (ja hirvikoiraa kiinnostaa)

Mulla oli perjantaista lauantaihin hoidossa Jennan tervuneiti Penni, Jedille samanhenkistä seuraa. Hirveenä ne leikkikin, lauantai-iltana Jedi oli melkosen väsynyt pieni pelkikoira. Ulkoilukuvat on ottanut Matleena.


Hirvikoira on siis niiin innoissaan tästä nyt


Tänään kävin Roopen ja Jedin kanssa kentällä treenailemassa. Kentän vieressä olevalle nurmialueelle poljin Jedille jäljen, matkaa varmaan joku 40m ja muutaman mutkankin tein. Jäljen päässä oli rasia kuten tavallista. Itse jälki meni ihan okei, joitakin nameja jäi matkan varrelle koska ite vähän niinkun en muistanu missä se jälki kulki mutta Jedi pysyi kuitenkin jäljen päällä. Eikä yrittäny palata hakemaan unohtuneita, eikä myöskään kiskonu enää kun höyryjuna. Rasialla siitä huomasi että sillä oli joku ajatus ja kun tulin viereen ja käskin maahan niin sillä selvästi loksahti päässä joku pala kohdalleen.

Roope sai tehdä EVL ruutua ja idaria sekä seisoa harjattavana. Vitsit siitä lähtiki karvaa, Jedi sitten reippaana poikana väsytti ittensä juoksemalla karvapallojen perässä ympäri Pukinpolun kenttää :D
Ruudut meni tosi hyvin siihen nähden miten ne on tähän asti menneet. Merkille lähetyksessä meni ensin jonku roskan taakse oikean merkin viereen (...) mutta tajusi sitten vihjeestä ja korjasi. Palkkailin ensin pari kertaa pelkästä merkistä. Ekalla ruutuun lähetyksellä yritti ohjattua mutta käskytin vaan ruutuun ja lopulta bongasi sen ja millä vauhdilla se sinne meni! Tuon jälkeen vielä pari lähetystä + merkkiä yksikseen eikä mitään ongelmia. Vissiin tää rupee tästä sujuun :)


Pienen pelkin paras kaveri on toinen pelki

1 kommentti:

  1. Mäkin laitan haastetta tulemaan! Joten oon pahoillani, vilkases tämä sivu: http://halmikoirat.blogspot.com/2011/10/tunnustan-ennustan-ja-pahempaa-on.html

    :-D

    VastaaPoista