Sivut

tiistai 8. marraskuuta 2011

Mut kuule kohtalo, mul oma tahto on

Tuossa eräs päivä käytiin Saran kanssa tekemässä kokeenomainen EVL Roopelle, ja Hukalle liikkuroin ja häiriköin seuraamisia ja jotain muutakin. Jedi sai treenailla seuraamisia ja istumisen/maahamenojen erottamista (ts. kuunnella mitä sille sanon).

Paikallaolot sujui ongelmitta, Roope oli jopa ihan hyvässä vireessä. Tokikin se näki mut kun kyykin piilo-vaunun alta ja katselin mitä se hommaa. Mutta whötevö, pysyi kuitenkin menemättä lonkalle ja istumisessakaan ei pahemmin pyöritelly päätään.
Kaikki muu meni ihan okei, paitsi seuraamiset (seuraaminen + idari) ja tunnari. Tunnarissa meni aivan pokkana ja otti väärän, ei ees näyttänyt epävarmalta tms, meni vaan ja "Tässähän tämä oma onkin" ja lähti palauttamaan. Käskin irrottaa ja tehtiin uusiksi, silläkertaa haisteli kunnolla ja toi oikeen. Seuraamiset onkin sitten aivan oma lukunsa, paskaapaskaapaskaa. Idarin asennot HITAITA ja istumisen seisoi. Idari johtuu täysin treenaamattomuudesta, ja toivon mukaan tuon seuraamisen itsessäänkin saa jollain tapaa korjailtua treenaamalla. (Taisiis saa näköjään kun eilen kävin sitä korjailemassa.)

Kaiken mihin ei liittynyt seuraamista(paitsi tundari), Roope tekikin sitten aivan superisti! Luoksarissa oli nopea ja täpönä, vähän liiankin täpönä kun haukahti kerran.. Ruudussa meinasi lähteä suoraan ruutuun mutta tajusi ja meni merkille. Ohjattu oli helpotettu, keskellä oli tiiliskivi, mutta eipä yrittänyt ruutuun! Vaikka oli tehny sen juuri ennen. Senverran helpotin etten ottanut oikeaa suunnaksi kun ruutu oli siellä, olis ollut ehkä liian vaikeaa. Kaukoissa ei mitään häikkää, eipä tuolla ole kokeessa koskaan ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti