Sivut

perjantai 4. marraskuuta 2011

Roope nyt tehdään ruutu ja se sisältää myös merkin

Eilen käytiin treenaamassa Saran kanssa, mulla oli molemmat koirat + hoitoporkkis Kiira. Hukka ja Kiira ovat itseasiassa sukua, Kiira on Hukkiksen siskontyttö.
Rakentelin EVL-ruudun Saraa odotellessani, merkin taakse laitoin alustalle nameja + ruutuun alustan kera namien. Sanon nykyään Roopelle "tehdään ruutu" ennen ruutua jotta se erottais ohjatun ja ruudun edes vähän paremmin. Eilen kuitenkin virittelin vähän liikaakin ja meinasi suhahtaa käymättä merkillä, mun moka. Tuo on muutenkin meidän suurin ongelma sekä ruudussa että ohjatussa, mutta tällä kertaa meni kyllä täysin mun piikkiin. Noin muuten ruudut on tosi hyvällä mallilla, koira etenee lujaa ja jopa pysyy ruudn sisällä.

Otettiin myös paikallaoloja, Roope teki ainoostaan istumista. Vähän se oli levoton joo, tehtiin muutama n.kahden minuutin ja yks lyhyempi. Noita tarttis vissiin treenata useemmin kun kerran kahdessa viikossa jos sitäkään. Lopputreeneistä tehtiin vielä idarin jääviä, ei sekoittanut kertaakaan, hianoa! Takaakierrossa on parannettavaa joten sitä sitten seuraavan kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti