Sivut

lauantai 12. marraskuuta 2011

Please fasten your seatbelt t.VW


Käytiin tänään koirien kans Pellossa möllitokoissa, Roope pyörähti VOIttajassa ja Jedi oli mukana ihmettelemässä hallia ja leikkimässä Vilpin kanssa. Sai se vähän treenaillakin.
Lainasin tätä tarkoitusta varten iskältä auton ja Saara + Vilppi sekä Sara + Hukka tulivat samalla kyydillä samoihin skaboihin.

Roopen asenne oli läpi koko kokeen aivan super, se oli niiiin täpönä ettei oo tosikaan! Ihanaa huomata että tää mun "patoamissysteemi" todella toimii. Palkkasinkin vaan kerran liikkeiden välissä. Tulihan siellä muutama haukahdus välissä ja niistä olis virallisissa tullut sanomista mutta parempi näin päin. Ne haukahdukset saa kyllä pois. Ainoa harmitus oli ruutu, matkaa ruutuun oli joku 10-15 metriä koska tilaa ei ollut enempää samassa hallissa olleen mätsärin vuoksi, ja ilmeisesti Roope ei vaan tajunnut että se ruutu todellakin oli jo siinä. Ei meinannut millään mennä sisään. Hukkallakaan ei meinannut onnistua, ilmeisesti syynä oli sitten tuo lyhyt matka.

Tuloksena siis VOI1 298p. sij 1/1.
Paikkamakuu 10 Oltiin ekat kolme minsaa Saran kans ulkona piilossa mutta vikaksi minuutiksi tultiin sisälle koirien näkösälle kun meinattiin jäätyä
Seuraaminen 10 Tehtiin varmaan puolet "oikeasta" seuraamisesta, halusin palkata kesken kaiken
Istuminen 8 Jouduin antamaan kaksoiskäskyn, jäi ensin seisomaan. Positiivista kuitenkin ettei ruvennut laamailemaan vaikka jouduinkin korjaamaan
Luoksetulo 10 Matkat oli aika lyhyet mutta Roope laukkasi ja pysähtyi ja meni maahan nopeeta
Ruutu 7 Armopisteitä, joo :D Oikeesti ois tullut nolla
Hyppynouto 10 Superhieno!
Metsku 10 Eipä valittamista tässäkään
Tunnari 10 Pelkäsin että hakee vaan summassa jonkun kun oli niin täpinöissään mutta ei; meni laukalla, haisteli kaikki läpi, otti oman ja palautti laukalla
Kaukot 9 Ekan istumisen seisoi joten käskin maahan ja otin istumisen uudestaan
Kokonaisvaikutus 10 Roope on kuulemma ihan super symppis ja sen työskentelyä oli ihana katsella, ja itse ohjaan sitä kauniisti ja taitavasti. Todellakin, sen työskentely oli tänään ihanaa, munkin mielestä.

Jedi oli hallissa todella rauhallinen, rauhoittui hyvin mun syliin ja lattiallekin mun jalkoihin. Ei pöhissyt millekään tai kellekään. Otin vähän seuraamista, perusasentoja, istumisia ja maahamenoja ja toinen keskittyi vähintään yhtä hyvin kun kotona treenatessa. Ja meteli hallissa oli todellakin korvia huumaava, koiran haukkua joka suunnalta ja hallissa kaikuikin vähän. Ainoastaan kun ensimmäinen kuulutus tuli, Jedi säikähti vähän ja rupesi pälyilemään ympärilleen. Pääsi kuitenkin aika nopeesti tuosta yli.

Kuvat on Saaran ottamia.

2 kommenttia:

  1. Onnea hirveesti!:) Voi miten ihanaa lukea toisen onnistumisesta, varsinkin kun tiedän millasia harmaat voi pahimmassa tapauksessa olla.:D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)Tää oli todellakin läpimurto, en ois uskonut että Roopen saa tekemään tuolla asenteella (ilman palkkaa!) yhtään mitään. Mutta näköjään saa.

    VastaaPoista