Sivut

keskiviikko 25. elokuuta 2010

KenraaliVOIt ja hakuilua

Meillä oli tänään vähän hopihopi päivä. Ensinnä kiiruhdin kaupungista kotiin, sitte Saran ja Matleenan kans kentälle pitämään noi kenraali VOIt ja sitte HOPULLA hakutreeneihin (taisiis Kirsille jonka kyydillä päästiin treenaamaan) ja sitten takasin kaupunkiin (bussistakin meinasin myöhästyä).

Kyllä se osaa haukkua ;) Suurriistaa..

Ensinnä ne tokoilut vaikkapa. Tehtiin siis kokonainen VOIkoe pienillä muutoksilla. Niihin kuului mm. paikkiksen puolivälissä lonkallemenosta kieltäminen, kaukojen kahden metrin matka ja metskun tekeminen ruudun vieressä. Muuten okei mutta "hae" niin koira menee ruutuun :)) Toisella heitolla haki sitten ihan suorilteen mitä pitikin.
Seuraaminenkin tehtiin itseasiassa lyhyessä hihnassa perseilyn minimoimiseksi ja ihan kivalta se kyllä tuntui, tälläkertaa myös ohjaajanäkökulmasta. Liikkeestä istuminen no problem kuten myös luoksari jossa KAIKKI osiot laukalla jee! Ruutu kiva muuten mutta en tajunnu että se pitää käskeä maahan oma-aloitteisesti joten koira seisoskeli sielä sitten hetken :D ja seuraamaantulossa juoksi väärälle puolelle mutta otin sitte pari ruutua lisää joissa tämäkin osio okei. Ja "PAIKKA" täytyy huutaa heti kun toi on sisällä, muuten menee yli.
Hyppynouto okei ei ongelmia, metsku jees ruutuhömpän jälkeen :D Onneks tollasta ei kokeessa tule vastaan. Tunnari aivan superi muuten mutta pysähty palautuksessa joten jouduin kehasemaan kerran ja palautti vierelle asti. Kaukot hienot mutta s-m matka täytyy saaha vielä täysmittaseksi.
Olihan tossa kaikkea pientä virhettä, kyllä, mutta ois tolla ykkösen saanu ja keposesti.

Sitten hakuilu. Roopelle otettiin yks maalimies ja sitten haukutusharjotuksia (kuten kuvasta näkyy). Joku oli pikkasen innoissaan, oikeen veti hakualueelle (toi ei oikeesti koskaan vedä) mutta kun piti hakea niin lähti ensin ihan väärään suuntaan josta tuli kyllä luokse heti ku pyysin (tälläkertaa heti eikä kohta..). Toinen lähetys sitten joka olikin oikein hieno ja ukko löyty viidestäkympistä :) Lopuksi vielä haukutusharjotuksia ja hyvinhän tuo haukkuu, treeniä tarvitaan siihen ettei koira hiljene ku ilmaannun paikalle.
Kuvan on ottanu Saara.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti