Sivut

tiistai 3. elokuuta 2010

Leijonaa mä metsästän

Hahahaa mitä menin tekemään, ilmotin Roopen ensimmäiseen (ja toivottavasti myös viimeiseen) VOIkokeeseen! Kokeen ajankohta on 19.9 Sodankylässä. Meillä olis vielä ruutu puolitiessä ja kaukoihin pitää saaha matkaa lisää pari metriä. Ruudussa maahanmeno ja kaikki sen jälkeen on tekemättä vielä (tosin tänään kyllä treenasin niitä ja ihan ookoolta näyttää, maahanmenot ei todellakaan oo mitään nopeita kaukaa eikä seuraamaan tulla vauhdilla mutta eiköhän tää tästä).

Eilen Urpolla oli agitreenit ja voi ihanaa tuolla on joku keppivamma... En tiiä pelkääkö se sitä rautaa missä ne on kii vai mitä mutta menee tosi hitaasti ja haluttomasti kepeille. Ja puomilla alku on joka kerta yhtä hankala, ei haluais lähteä eteneen. Tuosta koirasta ei sitte vissiin tuu muutaku näyttelypossu, mikään muu ei tunnu sujuvan.
Samaisissa agitreeneissä otin Roopelle liikkuroituna metskun ja tunnarin koska pelkään että se ottaa metallista painetta eikä pysty noutamaan omaa tunnarissa. Mutta mitä vielä, haki metskun ihan ookoosti (nostamista pitää varmistaa vielä kovasti kylläkin) ja oma tunnariki löyty :) Ja vieressä oli ageilevia koiria eli häiriötäkin saatiin siinä samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti