Sivut

perjantai 20. elokuuta 2010

Suosittelen hirvikoiria koko sydämmestäni hakukoiriksi, ne tulee luokse heti ku kutsu käy :D

Oltiin keskiviikkona piiiitkästä aikaa hakuilemassa, paikalle saapuivat myös Sara, Kirsi ja Krista koirineen. Saaralla ei perskule ollu kameraa mukana joten tähänkään tekstiin ei tule sitten kuvitusta...Viime treeneissä (vissiin kaks vai kolme viikkoa sitte) päätettiin että tällä kertaa otetaan Roopelle kolme molaria ja niinhän sitten tehtiin. Kaikki ukot oli jossain 50 metrissä (vissiin, minä en niitä metsään käskeny vaan Kirsi :D).

Eka pisto oli hyvä, Roope lähti oikein innoissaan ukolle. Toinen samaten jees, ihan hyvää vauhtia eteni. Mutta kolmas, hehhee nyt kuulette mistä otsikko juontaa juurensa :D Lähti ihan hyvin etenemään mutta kappas hajut vei poikaa ja päätti mennä sitten kuselle muutaman kymmenen metrin päähän. Huutelin, ei mitään reaktiota koirassa, sitten se kävi vielä paskalla ja uuestaan kusella ja kun huusin pää punasena niin päätti tulla luokse vihdoin ja viimein :)) Uus lähetys ja sitten molari kyllä löyty hienosti, mutta ei jatkossa tuommosia kierroksia enää kiitos.
Lopuksi otettiin vielä muutama haukutusharjotus niin että ukko meni muutaman metrin päähän kyykkyyn, lähetin koiran ja ukko sanoo "hau"-käskyn ja Roopehan haukkuu :D Haukkumisen se ainakin osaa kunnolla, jee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti