Sivut

tiistai 10. elokuuta 2010

Ukkosessa on kiva treenata

Kävimmepäs vähän sadetreenailemassa sunnuntaina kera Saran ja Hukan plus Saaran ja Tuiken. Ja lopputreeneistä rupesi sitten "vähän" ukkostamaanki :D
Aattelin ettei Roope tekis yhtään mitään veden takia mutta kappas vain, toihan teki ihan superisti, oikeesti! Yritti raukka pitää seuraamisessaki kontaktia vaikka vettä lens naamalle ku viimistä päivää.
Ensinnä ennenku mitään päästiin tekeen, mun piti lähteä hakeen nameja kaupasta. Ku tulin takasin niin Roopeki oli oikein mielinkielin ja selvästi halus päässä tekemään hommia mun kanssa, ei namien. Kun namit oli haettu, ekana taidettiin tehä metskua joka menikin oikein mallikkaasti, tuo kapula ei vissiin enää ällötä tuota yhtään. Sitte vissiinkin ruutua, meni tosi nopeesti ja maahanmeno + loppuseuraaminenki onnistu ihan kivasti :) Maahanmeno varsinki tosi nopea.
Lopuksi vielä muutamat jäävät (istumaan) jotka sateeseen nähden oli oikein hienoja, kuten aikasemmin jo kirjotin niin kontaktia yritti pitää parhaansa mukaan vaikka vesi lens. Luoksarit laukalla ja maahanmenopysähyksenki jälkeen laukalla :) Nyt on vähän parempi mieli vaikka siellä Sodankylässä sataiski, tosin palkattomuus ja liikkeet putkeen on tietty ihan toinen juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti