Sivut

sunnuntai 29. elokuuta 2010

Sitä sun tätä

Viimepäivinä ollaan otettu vähän sitä sun tätä, lähinnä kaukoihin treenattu matkaa. Huomasin myös että tunnaria on sitten näemmä tehtävä jokapäivä, kahteen päivään ei tehty ja kun sitten tehtiin niin väärähän sieltä palautui... Tosin onneksi toi sitten myös kolme oikeaa. Alan tekemään tästälähin niin että naksautan samantein kun Roope ottaa oikean suuhunsa enkä odota että lähtee palauttamaan, josko tämäkin auttas tajuamaan että se on tosiaan juuri se äiskän hajunen joka sieltä tuodaan.

Kaukoissa kaikki vaihdot menee jo jostain 8 metristä olisko (10 askelta, en tiiä paljon se on metreissä..), eli nämä nyt ainakin luulis olevan okei kokeeseen mennessä. Ruutua ei muistaakseni olla otettu keskiviikon jälkeen joten tänään olis varmaan sitten sen vuoro. Kuten myös paikkista pitää muistaa tänään ottaa, on jääny luvattoman vähälle kuten tuossa harjotuskokeessa lonkallemenosta huomasi.
Luoksari on oikein kiva jo, pysähtyy ja menee maahan hyvin ja tulee kaikki osuudet laukalla ja vieläpä innoissaan :) Noudot ihan okei, edelleen tuo ravailee tasamaanoudoissa(kuten aina ennenkin), en vaan saa sitä laukkaamaan ja tiiän että tuossa seuraavassa kokeessa metskusta menee ainakin se puol pistettä ravailusta. Jäävät on ihan jees, muistaa kaikki vaikkei vähään aikaan olla otettukaan muutaku istumista. Maahanmenoonkin on tullu nopeutta (harmi vaan että sitä tarvitaan vasta evl:issä :D).

Mutta tällasta siis meillä tällähetkellä, tekis vaan sielä kokeessa kaiken samanlailla (tai ne pikkuvirheet kuten lonkallemeno mielellään pois...) ku tuossa harkkakokeessakin niin ei olis huolenhäivää ykkösestä. Mutta muutaman viikon päästähän sen näkee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti