Sivut

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

You´re so loveable

Ollaan käyty parina päivänä tälläviikolla treenaamassa Saaran ja Tuiken kanssa, Saara otti kuviakin ja lisäilen niitä kuhan saan ne haltuuni... Me Repsun ja Urpon kanssa ollaan oltu hoitamassa Caraa pari päivää viime- ja tälläviikolla, ja hauskaa on ollu :) Cartsa on tietty ollu myös treeneissä mukana.

Ruutua otettiin joku päivä tällä viikolla, laitoin häiriöiksi nuo merkit joilla ollaan tehty tosi paljon, ja vähän Roope niitä kattelikin ku juoksi ruutuun, mutta eipähän menny niille. Muutenki ruutu meni tosi hienosti, Reps jakso laukata jokaisen ruutuunmenon ja vieläpä melko lujaa.
Kaukoissa tuo on yrittäny värkätä, ja edetä varsinki m-s vaihdossa, mutta oon vaan jättäny palkatta ja ottanu vaihdon uusiksi ja nyt noi onneks sujuu taas. Ihan ihmeellistä kun tuo yhtäkkiä vaan keksii ettei jotain liikettä voi tehä kunnolla vaikka satavarmasti sen osaa... Tunnari on nykyään ihan jees, tehdään edelleen +10 kapulalla niin tuo muistas sitten haistellakki niitä.
Tässä joku päivä jätin Roopen paikkikseen yksinään ku treenasin Caraa ja maassa oli vissiin jotenki superhyviä hajuja tai jotain kerta kaveri otti ja NOUSI. Oikeasti. No, sai tukkapöllyä eikä noussut enää sen jälkeen vaikka häiriötin nameilla ja Caralla.

Roope on ollu viimeaikoina ihan käsittämättömän ylivireinen, ja tuntuu etten osaa enää käsitellä sitä yhtä hyvin ku ennen ku en oo tottunu että toi kykenee tollaseen vireeseen. No, parempi kuitenki näin, ilmeisesti ohjaajan pitää vaan opetella "uuteen" koiraan ja kiinnittää enemmän huomiota matalavireisten liikkeitten oikeaan viretilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti