Sivut

maanantai 18. lokakuuta 2010

Hallitreenejä ja tunnaria

Torstaina oltiin taas hallilla treenailemassa, tokavika hallikerta ennen lauantain kisoja, apua... Kaikeksi onneksi Roope kuitenkin tekee hallilla tätänykyä oikein hyvin, tunnarikin meni tällä kertaa erinomaisesti vaikka häiriötä oli vaikka kuinka. Kunhan tuo on tarpeeksi matalassa vireessä niin tunnariki sujuu, toisin on jos teen esim metskua ensin ja yritän siitä suorilleen tunnaria niin höpönhöpö ei tuu mitään. Taidan kokeessa olla kehumatta metskusta muuten kuin tunteettomasti "hyvä", muuten tuo tasan sählää tunnarin ja hienosti sählääki.

Koska, kun Saran kanssa treenailtiin lauantaina ja tein ensin metskua josta palkkasin todella korkeavireisesti, niin tunnaria saatiin tehdä kolmesti ennenku sain puhtaan aikaseksi. Kyllähän tuo oman toi kahella ekallaki kerralla, heti ku yritti ensin tuoda puolia vääriä järkyttävän säheltämisen jälkeen. Että ei näin.

Yleisesti ottaen kaikki liikkeet menee ihan ookoosti, liikkeestä istumista yrittää perseillä välillä ja tietty mua alkaa varmaan kaikki muutki liikket jännittää tässä kokeen alla mutta ei auta, menee miten menee. Toivon mukaan nyt saatas se ykkönen, kun tuo hallikammokaan ei puske päälle (ainakaan tähän mennessä, tietty mun tuurilla se kisahalli alkaakin kummasti hirvittää..).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti