Sivut

maanantai 25. lokakuuta 2010

Kyllä se vielä siitä, ylöspäin tässä vissiin ollaan menossa

Käytiimpäs debytoimassa toisen kerran VOIttajassa, saldona VOI2 238p. ja luokkavoittokin (1/1 :D) vielä kaupanpäällisiksi ;) Koira oli ihan hyvässä vireessä, viimevuotisesta hallikammosta ei ollu enää tietoakaan. Jouduimpa ihan rauhottelemaan tuota ennen meidän omaa vuoroa, ei olis aikasemmin uskonu että näinkin päin joskus.

Paikkamakuu 8,5 Roope oli menny lonkalle ja haistellu vähän maata
Seuraaminen 10 Eipä kai siinä mitään, videolla liikkuri vähän sabotoi mutta hyvältä se näytti ;)
Liikkeestä istuminen 6 Annoin vartaloapuja (katsoin koiraa), kun tiesin ettei se muuten istu
Luoksetulo 7 Kaksoiskäsky maahanmenossa, eteni kuulemma hitaasti mutta kyllä se laukalla tuli (ja vaatimushan on vain että koira etenee halukkaasti jokaisen osuuden samalla askellajilla)
Ruutu 0 Liikaa käskyjä, meni ensin kulmamerkille ja siinäpä sitten kuultiin "ruutua" kerran jos toisenki. Loppujenlopuksi kuitenki sisällä
Hyppynouto 10 Ihan jees
Metallinouto 10
Tunnari 7
Hyvää työskentelyä kapuloilla mutta pudotti oman kerran paluumatkalla. Mutta silti, se toi oman!
Kaukot 10 Oli ne vain hienot :) Toi koira on ihan kumma, treeneissä yleensä s-m liikuttaa etusia (joka ei sinänsä haittaa) mutta kokeessa aina saranoilla, hmm..
Kokonaisvaikutelma 10

Kuulemma oli mukavan näköstä työskentelyä ja koira tekee halukkaasti, mutta mun maahanmenokäskyt on liian painokkaita. Itse en tuota ainakaan tuon videon perusteella ihan allekirjoita mutta tätä mieltä oli tuomari. Niin ja tuomarina siis Marja-Leena Hituri.

Video kokeesta: http://www.youtube.com/watch?v=Iw7BrZsQYCY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti