Sivut

perjantai 29. lokakuuta 2010

Hallilla treenailemassa

Oonko söpö kurre?
No entä nyt?

Eilen oltiin sössöjen kans treenailemassa hallilla joka oli melkosen täynnä porukkaa, saatiin onneks silti treenattua ihan ookoosti. Tehtiin vähän ruutua (tosi söpöllä 5x5cm kosketusalustalla :D), metskua ja yks tunnari. Liikkeestä istuminenkin taidettiin ottaa.

Ruutuhommat meni oletettua paremmin, jouduin antamaan lisäkäskyjä että meni alustalle mutta eiköhän tää tästä kun tuo tajuaa taas että mennään keskelle ruutua, ei ruutumerkille. Metskua tehtiin vaan yks heitto josta vauhtipalkka taakse. Jollain ihmeen kaupalla tuo on tajunnu nakata kapulan suusta kun palkka lentää, ja ihan omaoppisesti. Lisäksi vielä pari maastanostoharjotusta joista palkkasin heti kun kapula oli suussa.

Tunnari meni yllättävän hyvin siihen nähden että häiriötä oli melkosesti, hallissa oli jopa kolme pentua (Roopen suursuosikkeja), ja liikkuriki oli kuvioissa mukana. Kapuloita oli joku kymmenen, Reps keskitty ja haisteli hyvin ja lopulta toi oman, jes! :) Liikkeestä istumisessa vilkasin koiraa ja tästä pitäs päästä eroon.. mutten vaan millään uskaltais.
Ja seuraavaa koettaki pitäs katella mutta se taitaa jäähä ens vuoden alkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti