Sivut

lauantai 13. marraskuuta 2010

Do whatever cause I know you´re one of a kind

Eilen otettiin kotipihassa vielä iltatokot; luoksaria ja sitte jotain pikkuseuraamisia ja jääviä. Otinko jopa muutaman kaukovaihdon.
Jäävissä pitää näköjään alkaa sanoon se joo siinä alussa kun tuo arpoo vaihtoja jos joskus harvoin sen sanon. Eli treeniätreeniä siihen. Tai sitten en tiiä onko mitään järkeä jos ne säännöt kerran muuttuu vuoden alusta ettei kysytäkkään onko valmista. Kun me ei ees kisata enää tänävuonna :D Mutta siitäkään tiiä tuleeko se vai ei. Kuitenkin, jäävät ihan kivasti, mitä nyt yritti jäähä seisoon sen joon kanssa vaikka piti istua ja seisomisessa (jota ollaan tehty ehkä joskus puol vuotta sitte viimeks) yritti ensin kääntyä mun perään.

Luoksareissa tein aika paljon pysäytyksiä, joku on pikkasen innoissaan palkalle kun sätkyilee sinne jo ennen minkään maan lupia :D Sillekin kai pitäs tehä jotain, eioo kiva jos kokeessa käy noin. Mutta hyvin tuo pysähty, ei siinä mitään, ja maahanmenokin suhteellisen nopea. Parhaansa se tekee.

Urpoki sai pitkästä aikaa treeniä, vitsit tauko on tehny hyvää! Otettiin vaan pikkupätkiä seuraamista, eikä käsiapua oo enää juuri yhtään. Seuraa ihan mahottoman kivasti. Sitte vielä lopuksi näyttelyjuttuja ja sehän ravasi ja halukkaasti ravasikin! Seisokin vielä oikein kauniisti, on sillä päässä jotain toimintaa tapahtunu tässä kuukauden sisään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti