Sivut

perjantai 12. marraskuuta 2010

Kyllä se nyt muka taas tekee hyvin..

Varmaan aivan tahallaan mua ärsyttääkseen antaa turhia kuvitelmia ja sitten kokeessa värkkää. Niin sutki tuo mun koira.
Eilen treenailtiin hallilla, ei tehty paljon mitään, lähinnä vaan juteltiin Lauran ja Caran kanssa pennnuista tididii :)) Nyt pitää vaan muuttaa pois kotoa (ja totta sitä jollaki pitää koirat ja vissiin ittensäki elättää) niin kesällä voin sitten laittaa itseni samaan rääkkiin ku kolme ja puol vuotta sitten. Odotan innolla.

Niistä vähäsistä treeneistä: seuraamista ja istumista tehtiin ihan muutama pikkupätkä vaan ja kaikki jees, vähän koiraa karsasti ku seinää kohti käveltiin mutta pysy kummin mukana. Sitte pari metskua joissa palkkasin taakse ennenku alko kääntään persettään, kuitenki kerkes laskea raville ja sai siitä sitte palkan mutta syytän tuosta ravista vähäsen hallia. Ei se ennen noin aikasin oo puottanu.
Sitte vielä tunnari + paikkista ku liikkuroin Caralle samanmoista liikettä. Haisteli hyvin ja toi oman, eipä siinä mitään, ja vielä liikkurin kanssa! Mutta paikkis, aijjai, joku ihana koira tuli ovesta niin pitihän se nousta seisomaan. Onneksi ei sentään luo lähteny, sillon oisin menettäny viimisetki järjen (ja kärsivällisyyden) rippeeni. Siitäpä sitten kielsin, käskin maahan ja pysy oikein kiltisti useita minuutteja.
Kuvia en taaskaan saanut, jospa ens kerralla tärppäis..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti