Sivut

maanantai 8. marraskuuta 2010

Meillä koirat makaa oli pakkasta eli ei

Treenailtiin eilen Saran ja Hukkiksen kanssa ja ai p*rkele että oli KYLMÄ. No mutta sehän ei meitä karaistuneita lapinnaisia ja miehiä haittaa ja ensinnä laitettiin koirat makaamaan neljäksi minuutiksi (taino Roope makas, Hukka istu puolet). Ei näkyny minkäänlaisia merkkejä palelemisesta, ainoostaan viereentulon yritti ennakoida mutta annoin sen anteeksi. Sitte päästin tuon vetään rundia ettei olis aivan kohmeessa kun pitäs oikeesti jotain tehäkki.

Tarkotuksena oli ottaa kokeenomaset niin että palkkaan vaan liikkeestä istumisesta ja tunnarista mutta tuli vahingossa palkkailtua vähän vaikka ja mistä.
Seuraamisessa oli vähän poissaoleva, teki kyllä kaiken mitä piti ja ihan kivasti mutta tuntu ettei ollu täysillä mukana.
Istumisessa skarppas seuraamisen (kuten tekee yleensä aina ku otetaan kokeenomasia, ei mitään hajua miks) ja istuki ihan kivasti. Vilkasin vielä olan yli että istuuhan ja siitä sitten samantein palkka.
Luoksetulossa aattelin etten palkkaa mutta stoppi oli kyllä niin hieno että siitä olis naminsa ansainnu. Kuten myös maahanmenosta, ja eteneminenki oli ripeä. No, ehkä me tänään tullaan luokse niin pääsen palkkaileen, eilenki kummin kehuin suullisesti.
Ruutuun meni ripeesti, pysähty hyvin (keskellä oli lumella peitelty alusta) ja meni nopeesti maahan. Luoksetulon ennakoi mutta tiiän kyllä mistä johtuu. Oon tehny tuota samaa kaaviota ja seuraamista, sama kaavio ja seuraaminen niin monta kertaa että onkai se ihme jos koira jo ennakoi. Tein sitte vielä toisen samanmoisen ja palkkasin kun pysy maassa.
Noutoja meillä oli vaan yks puinen tasamaa koska paikalle ei saatu hyppyä (kauhee miten surkeet koejärjestelyt..) ja metskua ei uskaltanu kokeilla, olis käyny vielä samallai ku mulle viime keväänä. Ei kiva.
Meni kapulalle nopeesti ja tais jopa palauttaa laukalla, ja perse alko ääntyyn taas metriä ennen mua :)) Kaipa tolle vois jotain tehä jos jaksais, vaikka palkata taakse just ennenku keksii kääntyä.
Tunnarissa oli aivan liian vauhkona. Ensin ei ees nähny tikkuja ja kun bongas niin kauheeta kyytiä niille, pikanen haistelu, yritti tuua kahta väärää, käskin irrottaan ja sittenhän se oma palautui sieltä vihdoin. Kehuin rauhallisesti ja tehtiin vielä toinen. Nytki oli vauhtia ja häsläystä mutta haisteli silti hyvin ja toi oman.
Kaukoissa samaa häsläystä, olis kai niistä kymppi tullu mutta mua itseäni henk.koht. ärsyttää se että niitä takasia on pakko liikuttaa se pari senttiä kun joku tasan tarkkaan tietää miten tää oikeaoppisesti tehään.

Lopuksi tehtiin vielä ruutua ja kaukoja (ilmeisesti meille tulee tehokaukotreeniä nyt kun ei muka osata). Kakeissa yritti jatkuvasti m-s vaihdossa istumista, meinasin jo hirttää tuon korvista mutta ymmärsi itse petrata ajoissa. Ja edelleen se takasten pieni liikuttelu on ÄR-SYT-TÄ-VÄÄ. Kokeeseenki pitäs kai mennä mutta me taidetaan jättää se homma helmikuulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti