Sivut

perjantai 5. marraskuuta 2010

Roopehan on oikee showkoira

Ollaampa taas keretty treenata yhtä sun toista mutta arvaahan sen oonko muistanu kirjottaa niistä mitään. No en. Tästä tulee näinollen melko suurpiirteinen teksti.

Tunnari sujuu, hienoa. Liikurinkin kanssa joka on melkonen saavutus Roopenlaiselle aivokääpiölle. Tai ainakin tähän mennessä se on sujunu jonku viis edellistä liikkurilla tehtyä + tietty kaikki ei-liikkurin-kanssa tehdyt.
Mikähän muu meillä on aikasemmin kussu...
No ainaki ruutu, joka tällähaavaa on myös kunnossa kun sain mahtavan älynväläyksen että sitä kosketusalustaahan vois tietty käyttää että sitähän ei ollu tarkotus häivyttää alun jälkeen kokonaan pois. Ai että tunnen itseni nyt älykkääksi.
Sitten vielä luoksari jossa hieno tokoeläimeni keksi että eihän tässä tarvii pysähtyä ku läpi vaan juoksee kai silläki saa palkkaa. No ei saa ja huomautin asiasta ja nykyään tokoeläimeni ilmeisimmin ymmärtää mistä toiminnasta se palkka vain ja ainoastaan tulee.
Liikkeestä istuminenki parhaan arviointikykyni mukaan on nyt ihan jees, tosin pitkiä palkattomia seuraamisia + siihen perään istumisia pitää vielä tehä. Niin ja pitäs päässä pois siitä koiran vilkasemisesta.

Käytiin myös eilen paikallisen 4H:n järjestämissä "4H 70v" pirskeissä esittämässä muutaman minuutin mittanen tokoesitys ja positiivista palautetta saatiin :) Sain myös koirankoulutustarjouksen mutta valitettavasti jouduin kieltäytymään välillä ilmenevän omienkin koirien treenausinnon puutteeseen vedoten. Niin ja mullehan tarjottiin myös vaihdossa Roopeen tätä samaista koulutusta kaipaavaa koiraa :D Mutta eei, ei mun aivokääpiö hieno tokoeläinhirvikoira taida lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti