Sivut

maanantai 29. marraskuuta 2010

Kannattaa lukita itsensä ulos

Vihdoin ja viimein päästiin treenaamaan Saran ja Hukkiksen kanssa ja voi kun meillä oli hauskaa :D Niin että lukitkaa ihmiset jatkossakin itsenne ja koiranne omasta kämpästä pihalle :D
Ja joo, kyllä me treenattiinkin.

Roopelle oli suunnitelmissa tehä pitkästä aikaa kokeenomaset joten nehän tehtiin. Seuruussa oli taas jotain ihme himmailua, tää on AINA ku tehään kokeita, oikeesti! Perushyvää, ulkopuolinen ei nää virhettä mutta minä näen perkele. Istuminen meni tosi hyvin, se ISTU, jeij mii! Tuliskos sitten jotain mieltäalentavaa juttua taas vaihteeksi.. No luoksari meni ihan hyvin siihen asti mihin se tehtiin eli stoppiin. Pysähys tosi nopea joten päätin palkata siitä.
Sitten tulee ruuuutu (anteeksi kun nää liikkeet menee tälleen pikakelauksella mutta muuten tää teksti venyy esseen mittaseksi): miksei, oi miksei tuo voi mennä KESKELLE?? Nyt meni ihan kivaa vauhtia mutta jäi eteen ja näinköhän oli ulkona. Maahanmeno ripeä ja seuraamaanki tuli supervauhtia, mutta eipä se auta kun nolla ois tullu.
Noutoja tehtiin vaan yks tasamaa mutta ai vitsi että jollaki oli vauhtia! Laukkas kooooko pätkän. Mutta sitten, ystävämme tunnistusnouto. Meni, haisteli, haisteli omaa muttei ottanu, haisteli, SÄHLÄYS alko, nosti väärän, ärähdin, alko haisteleen tarkkaan ja toi oman. Että tällasta taas tälläkertaa.
Lopuksi vielä kaukot jotka oli onneksi yhtä hienot ku aina ennenki, kyllä toi jotain sentään osaa kympinarvosesti :)

Liikkuroin jossain vaiheessa Hukkaa ja sitten tehtiin vielä ruutua kosketusalustalla ja muutama ilman, ja johan se alko sujumaan. Tunnarikin vielä lopuksi, nyt tajusi jopa nostaa ja tuoda oikean.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti