Sivut

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Den glider in den glider in!

Niin pääsi käymään että LÄTKÄN MM 2011 on hoidettu niinkuin pitääkin ja rakas naapurimme voi imeskellä niitä tuttejaan ihan rauhassa keskenänsä. Treenaamisenkin suhteen oli vähän hiljaista viimeisten pelien aikaan. Ollaan me kuiten jotain tehty.

Posti toi tullessaan tilaamani kehänauhan jotta päästään treenaamaan sitä ruutuongelmaa. Sain kuitenkin myös tosi kivan flunssan ilokseni joten tässä ollaan eilinen ja tämäkin päivä käyty lähinnä korttelinkiertoa x2 päivässä. Ruututreenit saavat siis odottaa.

Toissapäivänä kun olin vielä suhteellisen terveenä, käytiin treenamassa kaukoja ja jääviä tuossa läheisellä kentällä. Myös tunnari tehtiin joku päivä, en enää muista mikä. Muissa ei oo mitään vikaa mutta kaukoissa s-i vaihdossa Roope meinasi joka kerta kääntyä vähän sivuun kun liikutti toista takasta taaksepäin. Eipä siinä, tehtiin sitten hetken aikaa namiohjauksella tuota ja lopuksi vielä yks toisto metristä-kahdesta ilman ohjausta. Tuo viiminen menikin sitten ihan hyvin. Namiohjaus rupeaa olemaan hieman vaikeaa kun koira tietää mitä sen pitää tehdä, niin tuppaa sitten sähläämään.
Noista jäävistä vielä, tein sekasin maahanmenoja ja istumisia, koska meillä on BH-koe 25.5 ja siellä tarvis kuunnella eikä vaan ennakoida istumista. Tokoa (voittajaa) varten kun ollaan otettu lähinnä istumisia ja se on nyt tosi vahvana toimintamallina. Tein vaan muutaman molempia, istumisia ja maahanmenoja eikä muistaakseni kertaakaan tehnyt väärää, hyvä! Seisomisia teen tosi harvoin koska ne tuolla on ollu aina tosi varmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti