Sivut

maanantai 2. toukokuuta 2011

Joillain on kohta kokeet

Nyt on Roopeliini ilmottu myös BH-kokeeseen 25.5 tänne Rovaniemelle. Ja lauantaina on tokokokeet tuossa kentällä, kyllä meillä nyt on jännää!

Eilen meidän treeniseuraksi tuli Sonja ja holskunsa Zusje. Roope on tavannu Zusjea vaan kerran aikasemmin joten arvelin holskutytön olevan potentiaalista paikkamakuuhäiriötä. Yrittihän Roope kyllä luokse mutta pysyi kuitenkin maassa ja vieläpä tosi nätisti, ei piippausta ei mitään. Ei yritystäkään nousta ylös. Muutenkin Repe oli tosi hyvässä vireessä, seurasi ihan intopinkeenä ja esim. juoksusta maahanmenot tosi nopeita. Myös pari luoksarin stoppia tuli tehtyä, eipä juurikaan moitittavaa.
Mielenkiinnosta (ja vähän EVLiäkin ajatellen) otin Roopen perusasentoon/viereen maahan ja Sonja sanoi "viereen"/"maahan" Repen asennosta riippuen. Yllättävän hyvin Roope tajusi, pari kertaa yritti toimia väärällä käskyllä mutta hiffasi suht nopeeta. Kumminkin, näitä pitää vielä treenata. Päästettiin sitten koirat vielä kentälle juoksemaan ja nehän juoksi! Harmi kun ei ollu kamera mukana.

Nyt "koeviikolla" me ei tehdä juuri mitään, huomasin viime mölleissä että menee paljon paremmin kun ei treenata hirmuna viikkoa ennen koetta. Tänään meidän treeniseuraksi tulivat Saara & Tuike sekä Saaran kaveri beeceepentunsa Milon kanssa. Roopehan oli taas ihan in lööv ja nousi pari kertaa kun jätin sen kauemmas makaamaan ja pentu painatti kauempaa ohi. No, kielsin ja uudestaan maahan. Sitten pysyikin ja pääsin palkkaamaan.

Tehtiin pääasiassa ruutua alustalla, ainoa ongelma on seuraamisen ennakoiminen. Saan syyttää itseeni taas, ei olla treenattu tätä ikuisuuteen. Palkkasin lelulla muutaman toiston ja kyllähän tuo palkkautuikin ihan hyvin, intopiukeena lähti pinkoon uutukaisen narupallon perään :) Saara myös liikkuroi meille tunnarin, toi oman mutta olisin toivonu enemmän rauhallisuutta etsimis-osioon. Ihan vain oman stressitasoni laskemisen avuksi, mun ei tarviis pelätä että se vauhdeissaan koppaakin väärän.
Jossain vaiheessa kentälle ilmestyivät myös Riikka ja schapendoes Nappi, kaikki lauantain kokeeseen menijät taitaa juosta tuossa (kisa)kentällä tällä viikolla ;) Otettiin porukassa vielä paikkamakuu x minuuttia (kauan, vähän niinkun unohdettiin ne sinne) mutta voikun Roope makasi nätisti koko ajan! Nappi vois kokeessakin olla paikkiksessa meidän vieressä..
Tässä vielä Saaran ottamia kuvia Roopesta ja Milo-beeceestä:

"Orjani miksi livistät!"


"Oi vitsi pentupentupentu aaaaa!"


"Ne näpit irti nainen tässä on homma kesken!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti