Sivut

lauantai 21. toukokuuta 2011

Hirmuinen hirvikoira 4 vuotta!


"Sanotaan, että harmaassa olisi suomalaisen miehen peruslaatuun sopivaa sisukkuutta. Väinö Linna kirjoitti tuollaisesta miehestä:
"Hän ei ollut mikään suuri mies, mutta hänen ruumiinsa oli vanttera ja lujatekoinen, ja mikä tärkeintä, siinä eli ja vaikutti henki, joka otti siitä kaiken irti."
-Koiramme-lehti


Näin tehdään tunnaria asenteella

Käytiin myös vähän treenailemassa Sara & Saaran kanssa ja väkersin vaivalla kehänkin ruutua varten, vihdoin ja viimein. Kuten arvelinkin, kehänauhoillehan se meni. Mentiin sitten lähemmäs ruutua ja lopulta sekin löytyi ja saatiin onnistuneitakin suorituksia. Tehtiin tätä vielä treenien lopuksikin ja onnistui ihan kivasti. Seuraavan kerran todellakin kaivan jostain kunnollisen kehänauhan pidikkeet, kivet ja hiekka ei oikein toiminu..


Ja näin

Päätin tehdä myös tunnaria liikkuroituna, ja ohjattua että saisin siitä kuvamateriaalia. No, voin sanoa että onnistumisprosentti oli tällä kertaa melko alhainen :D Tunnarissa lähmi vääriä jostain syystä ja meinasi palauttaakin väärää. Tätä ongelmaa meillä ei oo ollut piiiitkiin aikoihin enkä todellakaan tiedä mistä se nyt päätti putkahtaa esille. Kolmannella yritysellä sain palauttamaan oman vain yhden väärän lämimisellä, huoh.


Ohjattuakaan ei voi kyllä onnistuneeksi kehua :D Oikea puoli on Roopen ongelma, se menee AINA ensin keskelle. Ja tälläkertaa vähän useamminkin kun ensin. Lopulta sain sen onneksi tajuamaan ja kun tauon jälkeen kokeilin uudestaan niin ei tainnut enää yrittää kertaakaan keskelle, jos oikein muistan. Tai sitten yritti mutta mieleni ei suostu myöntämään tätä erhettä tapahtuneeksi.

Ja tässä poika seisoo!

Muut kuvat (c)SaaraK, seisotuskuva (c)Sara N.

2 kommenttia: