Sivut

perjantai 27. toukokuuta 2011

Mun koira osaa myös käyttäytyäRoopella on siis tätänykyä nimensä edessä myös BH :) Keskiviikkona meillä oli koe ja hyvinhän se meni, kirkkaasti läpi. Roope oli oikein hyvässä vireessä verrattuna normaaliin koevireeseen, harmi etten taaskaan saanut videoa. Tuossa kuitenkin kuva jossa ilmeisesti olen juuri sanomassa käskyä, kaunista :D Kuvan (c) Marika K.

Tottiksen seuraamisessa Roope hieman painoi ja yritti kiilata eteen mutta sama sille, pääasia että se seurasi hyvässä vireessä. Istuminen & maahanmeno olis saaneet olla nopeammat, kuten myös luoksetulo. Mutta eihän se tule niin nopeeta kun pystyis kun tietää että saattaa tulla stoppi, tokoluoksarikäskyä kun käytin.
Kaupunkiosuudella Roope oli, ihme ja kumma, täysin hiljaa koko ajan eikä puksahtanut edes yksin jätettynä ja tyttökoiran kävellessä ohi. Oli kuulemma vähän kurattutunut haistelemaan muttei muuta. Eli kaikenkaikkiaan onnistunut päivä, nyt vain seuraavia tokokokeita odottelemaan.

2 kommenttia:

  1. Hei!:) Eksyin youtuben kautta teidän treeni- ja koevideoihin ja sit googlettamalla löysin tän blogin.:D Ihailtavaa yhteistyötä harmaan kanssa.:) Se on niin ilo katsella kun joku treenaa harmaan kanssa, itsellä on kotikotona 10 vuotias harmaa ja sen kans tuli aikoinaan treenailtua tokoa ihan kotioloissa. Ikinä en saanut sille opetettua noutoa joten en sit sen kummosemmin tokoa treenannut.:D Siis ei viitsinyt sitten kunnon treeneihin tai kisoihin lähteä ku nouto ei alkanut sujumaan.:)

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Roopelle oli myös nouto hankalaa aluksi, se ei tahtonut pitää oikein mitään suussaan. Siitä sitten vaan naksuttelin kapulaa suussa jne pikkuhiljaa edettiin ja siitä se nouto sitten rakentui. Nykyään noudot on tosi mieluisia liikkeitä Roopelle (ne on niin helppoja-ei tarvii kun noutaa kapula :D) ja kokeessakaan ei oo kun kerran nollannut yhden tunnistusnoudon.

    VastaaPoista