Sivut

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Come Josephine in my flying machine

Katoin Titanicin taas pitkästä aikaa, myönnän. Melkein teki mieli nyyhkyttää, varsinkin siirapintäyteisissä rakkaudentunnustuskohdissa, mutta onnistuin pidättelemään itseeni. Kanssakatsojan hermoja ajattelin katsokaas.

Sitten itse treenaukseen. Kukaan tuskin jaksaa lukea mun Titanic höpinöitä yhden postauksen verran. Tänään käytiin tekemässä ohjattua tuossa läheisellä kentällä, ja laitoin matkat maksimiin eli nykyään me tehdään tätä koematkoilla. Ensimmäisellä vasempaanlähetyksellä lähti väärään suuntaan mutta HÄHÄÄ sielläpä olikin vain kivi NÄHÄHÄHÄÄ eipäs voinu noutaa! Seuraava lähetys ja johan lähti sinne minne pitikin. Vaihdoin vielä lopuksi kapulan puolta ja tämä menikin ilman värkkäämistä.

Merkille meno on kehittynyt tosi paljon. Se on hidas, hidasta ravia useimmiten mutten kiinnitä siihen huomiota vielä tässä vaiheessa. Oon sanonut välillä "mene" ja osoittanut merkille, ja kyllähän tuo menee ja aika kaukaakin, muttakun välillä se meneminen on jonnekin aivan muualle kun siihen merkille. Eli tämä ei tod ole varma käsky. Siksipä eilen ruvettiin ehdollistumaan "merkki"-käskyyn ja tänään jatkettiin noita harjotuksia. Tässä vaiheessa näytän merkkiä aivan läheltä ja hoen käskyä + naksuttelen kun hakeutuu tötsän taakse. Tuon oikean kohdan se jo osaakin todella hyvin, nopeus ja matka on ne suurimmat treenausta vaativat tällä hetkellä. Mutta eiköhän nekin rupea luistamaan kunhan saadaan tuota käskyä varmemmaksi ja suoritusvarmuutta tähän.

Tässä vielä videoa tältä päivältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti