Sivut

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

On niin sekasin että unohtaa koko juhannuksen

Kirjottelen vaan ihan intona tokosta ja laivoista ja mistälie ja unohdan aivan totaalisesti kertoa mitä me duunattiin juhannusviikonloppu. Perjantain vietin kuten juhannus kuuluukiin, en siis ainakaan ottanut mitään vettä vahvempaa. Uskoo ken tahtoo.
Lauantai menikin odotellessa iltaa jolloin lähdettiin Repen kans vartioimaan näyttelyaluetta feat. Kirsi, Tikki, Vippi ja Varjo. Eli sitä samaa mitä vuosi sitten. Yö oli onneksi melko hiljanen, muutama koirankusettaja ja yksi poliispartio kävivät viihdyttämässä meitä.
Tämä mahdollisti yöllisen treenaamisen josta en valitettavasti saanut kuvamateriaalia kun unohdin antaa kameran Kirsille. Mutta ehkä tärkein juttu noissa treeneissä oli Roopen ruutu - se onnistui vaikka kehänauhoja oli enemmän kun meillä on koskaan ollut. Muutama meni jopa poikittain matkalla ruutuun mutta eipä tuo paljoa niistä välittänyt. Fiksu koira!

Jos sitten vaikka itse aiheeseen, siihen näyttelyyn. Meidän onneksi kehät oli myöhässä (nukuin nimittäin pommiin kun kävin yövuoron ja kehien välissä kotona nukahtamassa) ja kerettiin hyvissä ajoin odottamaan meidän vuoroa.
Roope esiintyi oikein mallikkaasti, varsinkin verrattuna muihin samanrotuisiin. En edes kerennyt nähdä esim. hampaidenkatsomista kun värkkäsin jotain numerolappuseni kanssa. Eipä tuota onneksi kiinnosta kuka sen suuta räpeltää. Tuomarina meillä oli Marjatta Pylvänäinen-Suorsa:

"Koon ylärajoilla, hieman pitkärunkoinen. Selvä sukupuolileima. Hyvä pään muoto. Haja-asentoiset korvat. Vaaleat silmät. Maski voisi olla tummempi. Hyvä kaula ja selkä. Pitkä lanne. Häntä voisi kaartua paremmin selälle. Kovin suorat polvikulmat. Hyvä sivuaskel. Väritykseltään tumman harmaa."

Ja tuloksena siis AVO-H. Aivan odotettavissa oli eikä me mitään sertejä lähdetty hakemaankaan. Noissa skaboissa on vaan aina niin kiva käydä kun oma kerho järkkää ja tarviihan mun kerran kesään päästä johonkin koirahommaan jota ei tarvii jännittää yhtään, toisinkuin vaikkapa tokoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti