Sivut

tiistai 20. huhtikuuta 2010

Hallitreenit, pitkästä aikaa

Pitkästä aikaa päästiin ohjattuihin reeneihin, ja täytyy sanoa että pojat teki kyllä ammattimaisen upeasti vaikka sisätiloissa oltiinkin (Urpoahan tää ei ikinä oo haitannukaan mutta Roopea kyllä, ja paljon) :)
Ihan perusjuttuja jälleen kerran, muutamat temput tosin väliin koirien päiviä piristämään. Hallillakaan ei ollu ku minä + koirat, ja Heli Ronjakultsun kanssa, loppupuolella seuraksi tuli Dani-collie ja labbisneiti jonka nimeä en millään muista ... Eli mukavan väljääkin oli.

Seuraamiset Roopella tosi hienoja, tiivistä menoa, ja jäävät myös nättejä. Istumaan ei ekalla kerralla menny, vaan maankamara houkutti enemmän, mutta toisella toistolla tääkin suoritettiin oikein mallikkaasti. Noudot jees, metallista vielä vähän epävarma mutta eipä me sitä olla paljoa vielä otettukaan. Kaukot TOSI hyvät, ainoot joissa on suurempaa viilaamista on s-i ja s-m, muuten ollaan kyllä edistytty roimasti :) Luoksetulo LAUKALLA vaikka koira oli jo vähän väsähtäny, yhtä toistoa enempää mei sitten otettukaan, ja Danin kanssa otetut paikkikset pysy myös oikeen nätisti.
Hyppykin oli vielä muistissa vaikka ei olla päästy ottaan sitä ainakaan kolmeen viikkon :D hehee.. Sitä ne missatut hallireenit teettää.

Urpon tokoilu oli jälleen kerran perusinnokasta corgimaista menoa, luoksetuloissa ei oikeen keskittyny ja jouduin antaan useamman käskyn, häiriötreeniä siis lisää, ja mielellään sisätiloissa. Liikkeestä istumiset ja maahanmenot myös muuten hyvät mutta keskittyminen oli välillä vähän missä sattuu... Paikkamakuu olis myös tän hetken asia, tuntuu vaan ettei toi ikinä opi vaikka kuinka toistan :D Ei oo ikinä noussu tai mitään, mutta tuntuu vaan :D Urme sai myös tehä agipuomia, en tiiä väsähtikö lopussa vai mitä ku ei ois millään halunnu enää nousta esteelle.. tai sitten otti itteensä ku käskin pysähtyä lopussa, tiedä häntä. Tuosta ota selvää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti