Sivut

tiistai 13. huhtikuuta 2010

Treenit Saran kanssa

Oltiin tänään (tiistaina)treenaamassa Saran ja Hukan kanssa Saaren koululla, molemmat hurtat oli mukana. Roopen kans otettiin kaikkea sellasta mikä on jääny tosi vähälle (lue: kaikkea missä koiran pitää vähänki aatella), pääasiassa seuraamista, luoksaria, paikkista, noutoa ja kaukoja. Sara myös liikkuroi meille muutamia liikkeitä, ja palkkasin koiraa joka toisen liikkeen jälkeen. Urpon kans tuli otettua aika perusjuttuja; sivulletuloa, luoksetulon alkeita ja liikkeestä maahanmenoja ja istumisia. Plus illemmalla vielä näyttelyjuttuja vähäsen.

Repsun seuraamisessa keskityin ylipäänsä seuraamisen ja erityisesti täykkärien tiiviyteen (alotettiin eilen oikeella kädellä palkkaus joka tepsii oikein hyvin)ja liikkeellelähtöjen ja vas.käännösten kontaktiin. Toi innostu eilisen tapaan jopa leikkimään ihan kunnolla uutukaisella patukalla ja sillä palkkaamalla sain jopa muutaman tosi sähäkän täyskäännöksen. Liikkeestä maahanmeno oli tosi nopea ja hyväasentoinen, jes! :)

Luoksetulossa ekalla kerralla otin koko pätkän ku Sara liikkuroi ja sain huomata että stopin jälkeinen pätkä on JÄLLEEN kerran tippunu raviksi ja pysähys kestää hetken liian kauan. No, eiku uutta toistoa kehiin, viereentulopätkällä palkkasin taakse kun tuli laukalla ja vielä kolmas toisto jossa stoppasin vartaloavulla ja käskyllä, ja hyvin teki :) Urpon luoksarit oli tavalliseen Urpomaiseen tapaan vauhdikkaita, toinen on niiiiin innoissaan tosta patukasta ;)

Kaukot oli ihan jees, maa-seiso vaihto alkaa todenteolla jo sujua (toinen takajalka nousee edelleen mutta aivan sama ku koira ei liiku eteen eikä taakse), uutta käskysanaa pitää vielä vahvistaa nii ei voi käsimerkkiä häivyttää kokonaan mutta minimaalisemmaksi kyllä. Nouto hyvää myös, palkkasin laukkavauhdista taakse, ja paikkamakuussa pysyi kauniisti kohtuullisen pitkän aikaa (meillä oli nii hieno piilo että nähtiin koirat hienoista raoista, ja toivon mukaan koirat ei nähny meitä ;) . Urpollakin alkaa vihdoin nuo näyttelyseisomisetki sujua eikä varpaat harita eri suuntiin, ainakaan pahasti. Ilmoin poitsun myös Jussinäytskiin, ja varmaankin ilmon myös Repsun kuhan saan tässä aikaseksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti