Sivut

lauantai 3. huhtikuuta 2010

Kurailmat = viikossa yhet treenit hallilla

Roopen kanssa ei olla päästy treenailemaan viimepäivinä oikeestaan yhtään kun ihanaakin ihanammat loskakelit on saavuttaaneet myös Rovaniemen.. Sisällä tosin ollaan otettu metallikapulan pito- ja noutoharjotuksia ja kaukojen maa-seiso vaihtoa, joka alkaa sujua jo oikein mallikkaasti :) Käskysana tosin piti vaihtaa koska olin ottanu sen liian aikasin käyttöön(ku vaihto ei ollu vielä varma ja koira liikutteli tassuja sillon tällöin) ja aina ku sanoin käskyn nii takajalat liikku. Ku otin pelkällä käsimerkillä, teki niinku pitääki.



Sain myös pääsiäishoidokin, Cara-tervun (Energetic Action´s Ellen), kun Caran omistaja Laura lähti työkeikalle. On se vaan niin ihana ja helppo koira <3 Tulee sohvalle syliin nukkumaan ja tekee kaiken mitä pyydetään. Ollaan lenkkeilty täälä meidän vakimaastoissa nivavaarassa missä koiria uskaltaa pitää irtikin, niin toinen tottelee jokasta käskyä ja vilkasee samantien ku hänestä puhutaan :) Voiko tätä enää palauttaakaan... ;)

1 kommentti:

  1. Et sie sitä kuitenkaan pysty palauttaa, laitat komeroon piiloon ja sanot Lauralle ettet sie vaan tiijä mis Cartsa on. :DDD

    VastaaPoista