Sivut

perjantai 30. huhtikuuta 2010

Pälkkärintäyteinen tuleva viikko

Eilisistä treeneistä mulla on muistikuvat kadoneet melkein kokonaan (apua, miten tää voi olla mahollista..??), mutta niitten vähien muistinrippeiden perusteella mitä on jääny, kaikki muu onnistu oikein pätevästi paitsi kaukot.. edelleen säätämistä istun ja seison kanssa. Seisomisen otin yhen kerran 7 askeleen päästä ja koira tuli eteenpäin, mutta tää oli kyllä ihan mun oma vika kerta pyysin sellasta mikä ei vielä oo satavarmaa. Mutta luoksetulot ja seuruut muunmuassa jätte bra :)

Ja kuten otsikosta huomaa, sain jälleen ihanaakin ihanamman Cara-tervun hoitoon tulevaksi viikoksi :) Tsiisus tossa koirassa on VIRTAA! Eilen lähettiin iltalenkille läheiseen mettään joen rannalle, päästin sitte koirat irti. Roope juoksenteli hetken ja meni sitte istumaan ja katteleen joelle, ei jaksanu turhia hötkyillä kun mitään ei tapahtunu. Mutta pikkupelki ei todellakaan tyytyny istumaan :D Otin kepakon maasta ja leikitin vähän tuota, heittelin ja Cara toi jne.. ja kun tuosta tuota virtaa löyty nii päätin ottaa noutoja kyseisellä risulla niin että Cara joutu haisteleen oiken kepakon maasta, mutta ei, ties kuinka monen noudon jälkeen energiaa oli yhä ja sisälläki seisoa nökötti mun vieressä ja kerjäs tekemistä :D Mullekki tämmönen...

Tänään iltasella olis Saran ja Saaran kanssa tarkotus vähän treenailla tokoja, pitää kirjotella kuulumisia tännekki kuhan treenit on vedetty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti