Sivut

perjantai 16. huhtikuuta 2010

Patukantappajaharmaa + vähän korkiki

Olimma (taas kerran :D) Saran ja Hukan kanssa eilen treenailemassa, tälläkertaa mentiin ala-asteen kentälle jossa oli pojat pelaamassa palloa, vähän häiriöä siis koirille. Roopen kans otin vähän kaikennäköstä; seuruuta, luoksetuloa, liikkeestä maahanmenon, istumisia, ja seisomisen ja vähän kaukoja. Ja kotona sitten vielä tunnaritreeniä. Urpolle otin kans aika perustreenit, luoksaria, sivulletuloja, liikkeestä istumisia ja maahanmenoja + tietty vanhoja tuttuja näyttelyjutskia.

En tiiä mikä Roopella oli, mutta samantien ku kaivoin patukan esiin, koira tarraa kiinni ja "leikitään!!" ... sekasihan tuo on menny :D Eipä siinä sitte, mehän leikittiin ja välissä otin seuraamisia, täykkäreissä oli tosi monta hyvää ja tiivisti (seuruu muutenki oli mun makuun sopivasti jalassa kiinni) , vasemmissa kontakti pysy (wohoo!) ja juoksussa Roope EDISTI ja HYPPI ja LAUKKAS!! Pakko oli vähän toppuutella että oikea paikka sentään pysyis :D Jäävissä tuli hyvää matskua, istumiset alkaa sujua ja seisominenkaan ei ollu unohtunu. Kaukot TOSI hyviä, myös m-s ja vasta alotetut s-m, i-s ja s-i. Luoksetuloissa on edelleen hiottavaa, pysähyksien pitäis olla wei mats parempia (tosin tottapa nuistaki joku ysi ainaki irtoais) ja 2.pätkä mennä laukalla.

Urpo oli yhtä innokas ku aina ennenki, oikeestaan ainoa negatiivinen asia on ylivire; toi kiihtyy niin paljon että ei pysty keskittymään muhun ja sittekku annan käskyn nii ei mitään toimintaa. Tekee kyllä tosi innoissaan ja hyvin silloin ku keskittyy, mutta tohon järkyttävään säheltämiseen pitää kyllä kiinnittää huomiota. Näyttelyjutut onneks sentään sujuu ku vire niissä on suhteellisen matala (ja hyvä niin), muuten tulisin kyllä hulluksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti