Sivut

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Mukavan helteinen tämä Rovaniemi!

Muutama päivä sitten otin itseeni niskasta kiinni ja painuttiin treenaamaan tuohon läheiselle kentälle. Tätä ennen oltiin treenattu ties kuinka kauan sitten, luvattoman kauan sitten. Ekana vähän ohjattua, nyt oikee puoli on ihan super mutta vasemmalle mentäessä oli vähän ongelmia. Näemmä pitäisi ottaa aina sekä vaaleat että tummat alustat mukaan niin voisi sitten katsoa hiekan tummuusasteen perusteella kumpia käyttää. Taaskaan ei nimittäin selvästikään bongannut alustoja kunnolla.
Ohjatun jälkeen muutama tunnari, voihan huoh. Tätä ei näemmä sittenkään voi jättää muutamaan viikkoon tekemättä, lähmi vääriä ja yritti palauttaakin väärää. Yhdesti oma ja väärä oli kosketuksissa toisiinsa (koska joku höselsi ne miten sattuu kirmatessaan kapuloille), Roope mietti selvästi kumman ottaa mutta valitsi, yllätys, väärin. Tehtiin sitten vielä toinen ja tälläkertaa oikea palautui mutta kosketteli kyllä muitakin.

Eilen käytiin sitten tekemässä tuota tunnaria, nimittäin haluan sen nyt todellakin kuntoon. Tälläkertaa se oma sitten löytyikin eikä tainnut edes härkkiä muita, jes! Otin myös kaikkia jääviä, yhden maahanmenon istui, mutta ei tehnyt mitään sen traagisenmpia virheitä. Tänään voisin tehdä vielä tunnaria, muuta ei kyllä tällä kelillä oikein pysty. Eikä siis sillä että valittaisin, ehei! Ihanaa kun on kerrankin lämmintä, se vaan tarkottaa sitä että treenamiset on hyvin vähäisiä/ ne toimitetaan illalla sääskien kanssa.

Sara ja Nuttyvillahan ovat huomenna menossa SM-tokoihin, tuloksia odotellessa.. Tsemppiä sinne etelänpäähän! Mua harmittaa kovasti kun ei Roopen kanssa päästy lähtemään, se fiilis mikä noista skaboista tulee on vaan niiiin sanoinkuvaamattoman mahtava! Ehkä me sitten ens kesänä.

2 kommenttia:

  1. Team Nuttyvilla kiittää ja yrittää parhaansa ;) Tosin täytyy olla eri mieltä tuosta "fiiliksestä", viime vuoden kisoista jäi päällimmäisenä mieleen vain armoton vitutus...

    VastaaPoista
  2. Noo mutta jos unohtaa sen tuloksen ja miettii muuten lomana sitä reissua ;)

    VastaaPoista