Sivut

tiistai 23. elokuuta 2011

Katohan vain penikkakin treenaa

No okei, on se treenannut muulloinkin kun tänään mutta tänään onnistuin vihdoin videoimaan jotain pientä. Noutohommavideon voisin vielä ottaa jahka kerkeän (jaksan). Ja yleisön pyynnöstä kehittelen jonkunlaisen videon Jedin treenistä- kuinka Jedi treenaa tms.
Tässä kuitenkin tämä viideo:
http://www.youtube.com/watch?v=HMe3eqe-E_8

Ja sitten Roopen treeneistä. Viime päivinä ollaan tehty lähinnä merkkiä ja muuta pientä. Merkki on nykyään tosi täpö, menee oikein kivaa vauhtia ja selvästi tajuaa mitä siltä haluan; osaa stopata oma-aloitteisesti oikeaan kohtaan jne. Ohjattuun en oo vielä uskaltanut laittaa enempää kuin yhden kapulan, en vaan uskalla. Pelkään ihan himona että se sitten ei enää tajuakkaan kun kaikki kohteet on samannäköisiä. Asennan atomipommit vääriin tai jotain.
Tunnaria tehtiin eilen, haisteli tosi hienosti ja löysi oman, tätä ei saa nyt päästää unohtumaan. Tunnaria on niiiiiin ärsyttävä muistutella ettei oo tosikaan. Kaukoissa sama, niitä täytyy pitää jatkuvasti yllä, tällähetkellä ne onneksi on ihan jees.
Huomenna ajattelin värkätä ruudun kanssa, jos tekis nyt jonkun aikaa vaan aivan läheltä alustan kanssa että se keskikohta hahmottuis vähän paremmin. Oon myös ajatellut että laitan alustan ruudun oikeaan reunaan niin jos Rebe sitten kääntyis just sopivasti keskelle.. En tiedä, saa nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti