Sivut

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Segrarklass 1:a 280p. + hederspris

Eilen oli meidän ties monennet VOI-kokeet (oisko viidennet?) ja täytyy sanoa että ihan hyvin ne loppujenlopuksi meni. Aurinko paistoi ja oli vähän liiankin lämmin ajoittain, mutta Roope jaksoi silti ihan ookoosti. Tuloksena VOI1 280p., KP, sij. 1/1 jota yritin otsikkoon vääntää ruotsiksi, en tiedä onnistuinko :D

Paikalla makaaminen 8 Roope oli nuoleskellut kassejaan, haistellut maata, pyörinyt lonkalta toiselle ja mitä vielä.. Siis oikeesti! Se ei ole koskaan mennyt edes lonkalle! Kohta on onneksi möllitokot ja todellakin puutun jos yrittääkään mitään vastaavaa.
Seuraaminen 9½ Perusasennot vähän hitaita muistaakseni
Istuminen 9 Olis saanut olla hieman nopeempi
Luoksetulo 9 Nopeutta lisää, laukkasi kyllä kaikki pätkät mutta hitaasti
Ruutu 9,5 Se meni se meni! Ja lujaa menikin, mutta seuraamaan tuli (senkin lujaa) väärän puolen kautta kiertäen
Hyppynouto 10 Eipä siinä mitään kummempaa
Metallinouto 7,5 Ei lähtenyt ekalla käskyllä ja tullessa ravaili pätkän. Tässä vaiheessa tuomari tokaisi jotain tyyliin "on tuossakin koirassa sentään jotain inhimillistä" :D On siinä, paljonkin.
Tunnari 8,5 Haisteli aika pitkään, lämäsi omaa muutaman kerran mutta toi sen lopulta, turhan hitaasti tosin
Kauko-ohjaus 7,5 Kuten videolta huomaa, kehän ulkopuolella joku koira kiljuu ja Roope rupeaa katseleen sitä eikä näinollen kuule ekaa seisomaankäskyä eli kaksoiskäsky tuosta. Myös yksi m-i oli vajaa, ärsyttävää.
Kokonaisvaikutus 10 Haukutin Roopea kehässä, mutta kuulemma tällaisen rodun kanssa siitä ei sakoteta, varsinkin kun siitä ei kerrota kellekään ;)
Saapa nähdä kerätäänkö TK3, luultavasti ei mutta jollei EVL-liikkeet ole mun mielestä siinä jamassa että voidaan keväällä startata, niin sitten pitäydytään vielä tässä.
Videosta kiitos Kirsille!

1 kommentti: