Sivut

perjantai 26. elokuuta 2011

Nymme ollaan taas käyty hakemassa


Meillä on noita koiria vähän kerääntyny

Keskiviikkona käytiin Matkavaarassa vähän hakuilemassa kera Kirsin ja koiriensa sekä Saaran ja Tuiken kanssa. Roopelle tehtiin kolme pistoa, ensimmäinen 30m ja suorapalkka, seuraava 50m ja haukutusta ja viiminen jotain 30 metriä ja suorapalkka.
Ekalla lähti minne sattuu, huusin takasin ja pistin uudestaan menemään ja sitten se menikin kun ammattilainen! Suoraan ja lujaa. Toisella pistolla lähti kyllä hyvin mutta kaarsi jonnekkin huitsiin (ei ollut ees mun näköpiirissä enään), huusin sitten takasin ja laitoin uusiksi. Jälleen toinen kerta toden sanoo ja Kirsi pääsi pois ryteiköstä. Niin ja haukkukin onnistui vallan hienosti.
Kolmannella pistolla taas sama homma, ekalla lähti _jolkottelemaan_ aivan vinoon, ei edes ravannut. Vissiin oli jotain kivempia hajuja mutta sepä ei sovi mulle ja laitoin sen uudestaan etsimään ja löysihän se.

Jedin 11-viikkois posetus


Ehkä niillä vielä joskus on korvat samalla korkeudella

Kävästiin eilen iltasella tuossa meidän kisa-/koekentällä jossa oli menossa rallytoko-koulutus. Käytin tilaisuuden hyväkseni, hain koirille treenikamppeet ja otin häiriötreenit vähän kauempana treenaajista. Roope sai tehdä ruutua kosketusalustalla niin että alusta oli ruudun oikeassa reunassa (Roope tapaa mennä ilman alustaa vasempaan) ja nythän se tieten meni siihen missä alusta oli. Mutta ajattelin että jos sille iskostuisi ajatus "enemmän oikeaan päin" ja sitten se menisi keskelle ilman alustaa. Koska sillä on aina ollut alusta keskellä ruutua mutta silti se menee vasempaan kun sitä ei ole.
Jedi teki lähinnä istumisia ja maahanmenoja ilman kestoa (sain tällaisen vinkin), naksuttelin vaan samantien kun oli halutussa asennossa enkä vaatinut pysymään. Vitsit se kestää hyvin häiriötä ollakseen noin nuori ja sählä. Toki muut koirat kiinnosti mutta ei se mitenkään erityisemmin niiden luo pyrkinyt vaan vilkuili mua ja kyseli toimintaohjeita.
Kuvat on räpsinyt (ylläriiii) Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti