Sivut

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ärsyttävät vesikelit... ja vapun viettoaEipäs me sitte päästykkään treenaan kun taivaalta päätti alkaa lentämään vettä. Vietettiin kuitenkin vappua Saralla kokoonpanolla Sara, minä, Piitu, Matleena ja Saara + Roope, Cara, Hukka ja Poko, ja hauskaa oli :D Kirjoteltiin tehtäviä lapuille ja jokasen piti vuorollaan tehä yks, ja kaikki kuvattiin (tottakai), tästä ehkä materiaalia tänne myöhemmin.. Koirista ainakin tulee kuvaa :) Minä ja koirat jäätiin vielä Saralle yöksi ja la iltana mentiin takasin Lauran asunnolle.
Oli koirat vissiin vähän väsyjä...

Tänään kävin sitte vähän treenailemassa kaikkia kolmea koissua (vaikka maa olikin vähän kostea vielä), Roope teki perushyvin seuraamiset, vasempaan käännöksissä meillä tosin on vielä työnsarkaa.. Liikkeestä istuminen jees, maahanmenossa ekalla kerralla jäi märän maan takia istumaan mutta tokalla toistolla näytin kunnon käsimerkillä maahan ja kolmannella kerralla meni jo suullisesti.
Noudossa lähti oikein intona kapulalle ja toi laukalla :) Tämän jälkeen tunnari jossa Roopella on ollu ongelmana liian korkea vire, nyt sanoin matkalla "Nätisti" ja näin saimme aikaan sopivavireisen tunnarin ;) Ruutuharjotuksissa vielä vähän hakemista, lähtee alustalle kyllä laukalla mutta tipauttaa raviin ja käyntiinkin välillä muutamaa metriä ennen alustaa. Ehkä tää hoituu toistoilla ja varmuuden kasvattamisella. Luoksetulot ja kaukot okei, jes!

Jee, se oppi uuen tempun :D

Ja apua, en osaa seurauttaa tuota pelkiä oikeaan käännöksissä! :D Se ottaa aina vähän etäisyyttä, empä taida tätä enää harjottaa, pilaan vielä. Mutta muuten täykkärit ja vasempaan käännökset hianosti :) Luoksetulossa meinaa venyttää seisomista, otettiin sitte aika lyhyeltä matkalta pelkkä seis ja pysähty oikein mallikkaasti. Nouto vauhdilla, yritti palautella vinosti mutta toisella käskyllä jo suoristi ittensä. Alotettiin myös eilen (vai toissapäivänä?) ruudun opettelu kosketusalustalla, ja voi että tuo on pätevä elikko! Näytin Caralle parin metrin päästä alustaa jolla oli nameja, sanoin ruutuun ja tietty koira juoksi alustalle ja söi namit, sitte pyysin mun luo syömään lisää nameja. Hyvin meni. Ja jo toisella toistolla, samoin tein ku äsken mutta kaveri syö namit supernopeeta ja ennenku kerkeen sanoa mitään juoksee jo mun luo. Siis täh?! :o Mullekki tällanen, oikeesti! Tänään otettiin sitte ulkona ruutumerkkien kanssa samaa, hyvin oli asia pysyny muistissa :)

Urpon kans perusjuttuja; perusasentoa, liikkeestä maa + istu ja luoksetuloja. Meinaapa alkaa korki lusmuilemaan.. tekee hitaasti ja välillä tarvii kaks käskyä. Tai kolme. Pitääpä alkaa kiinnittään tähän huomiota enemmän. Ja näyttelyjuttujakin(kuten myös Roopen kans paikkamakuuta) pitäs ottaa, ne on jääny laittoman vähälle viimepäivinä. Ja juhannuksena oliski jo seuraavat näytelmät...
Kuvat (c)Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti