Sivut

sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

He´s the coolest guy in the crowd


No ainaki melkein :)
Oulun KV viikonloppu on onnellisesti ohi, molemmat koirat oli mulla mukana mutta Urpo pääsi ainoostaan arvosteltavaksi. Roope sai tehä paikkamakuita ja lyhyitä seuraamisia SMeitä ajatellen.
Lauantaina meitä tuomaroi Mona K. Selbach Norjasta ihan mukavalla ERIn arvostelulla :)
"Very good type. The parallce (?) lines in the head could be better. Good mouth. Nice eyes and ears. Good topline. Sufficient angulations. Well developed body. Good legs and paws. Moves very well."
Lopulta sijotuksena NUK2.
Sunnuntaina tuomaripöydän takana oli Ewa Nielsen rajan takaa Ruotsista.
"Masculine dog with lovely head. Good eyes and bite. Well angulated. Good forechest and ribcage. Strong bones. Good topline. Moves well from all sides."
Tuloksena ERI, PU4 ja ensimmäinen SERTI! Meitä ennen oli kaks valioluokan urosta ja yks veteraani jotka kaikki oli jo valioita (ylläri) joten Urmelle sitten tuo serti :)
Roope makasi paikkikset ihan hyvin, ensin yritti lonkalle mutta kävin korjaamassa. Eka makuu tais olla jonku puol minsaa ja toinen 2 minsaa tai enemmän ja mie olin näkyvillä jossain kymmenessä metrissä kun sopivia piiloja ei oikeen ollu. Paljon koiria ja ihmisiä käveli ohi edestä ja takaa mutta Reps pysy hienosti :)
Oon ottanu myös noutoja tuolla koko viikonlopun ja nyt haluais kokoajan pitää kapulaa suussa, jopa metskua yrittää ottaa oma-alotteisesti, jes! Eiköhän tää tästä, kuhan ei taas vetäis paineita hyppynoudosta kun sitä seuraavan kerran otetaan.
Kuvien (c) Jutta Kilponen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti