Sivut

perjantai 16. heinäkuuta 2010

I want your love and I want your revenge

You and me could write a bad romance.
Jaahas sitä on tullu taas treenailtua tänään. Mitäs me ollaan otettu.. Luoksetuloa, tunnaria, paikkista liikkeiden välissä, ruutua ja vähän seuruuta sekä kaukoja. Lipsuttiin hieman treenisuunnitelmasta jossa luki "Paikkis ja luoksari" mutta ei me olla silti otettu ku paria asiaa kerrallaan päivän mittaan ja pääasiahan on että koiralla säilyy mielenkiinto.
Mun ihQt treenattavat :D

Luoksarit meni tänään tosi upeesti, molemmat pysähykset hyviä ja laukalla tulikin vielä :) Samalla treenikerralla otettiin vielä tunnaria, kaveri hajusti vieraat kapulat ja niillä tehtiin sitte kaks toistoa. Tikut oli rivissä (7) ja ekalla kertaa oma oli oikeessa reunassa (oisko toinen oikeelta). Toisella kertaa sama määrä tikkuja ja oma oli vasemmalla puolen. Haki molemmilla kerroilla oikein pätevästi oman, ja jopa meni kapuloille & palautti ne laukalla :)

Ruutua otettiin illemmalla ja samalla kertaa myös seuruuta ja kaukoja. Seuraamisen ja kaukot voi tsekata tuolta videolta joka on alempana sivulla. Ruutuun kyselin vähän neuvoja ja päätin rohkaistua laittamaan maksalaatikkoa ruutuun.
En jaksa kirjoittaa uusiksi joten "laitoin maksalaatikkolootan kannen ja sille sitä maksaa niinku kosketusalustaksi tavallaan. Ja kutsuin aina mun luo ku oli käyyn ruudussa ja palkkasin ku tuli. Ekalla kertaa jäi haistelemaan aika pahasti (ylläri) mutta tein kolme toistoa lisää (yhen sillai ettei ollu ruokaa sielä), ja viimisen niin että ruokaa oli ja viimisellä tuli jo yhestä "tule" huudosta mua päin : )" Tuossa kaverille kirjotettu viesti kopioituna :D Erittäin hyvin meni siis siihen nähden että Roope on ihan himohaistelija.
Paikkista otettiin liikkeitten välissä, esim kun vein tunnareita / tein ruutua /vein ruutun nameja jne. Hyvin pysyi, tein jopa muutaman istumisen ja nekin napotti oikein sievästi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti