Sivut

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Tuuli tuule sinne missä muruseni on

Lauantaina meillä oli pitkästä aikaa hakuharkat, paikalla oli myös Kirsi ja Saara koirineen. Aluksi käytiin lenkittämässä koiria Kirsin kans ja mukana oli myös borterkolliepentu Vippi. Aattelin että Roope ois ollu ihan in lööv mutta pöh mitä vielä, se oli Urpo joka Vipin perässä painatti :D En sitte tiiä mistä Roopen käytös johtu, ehkä se tajus että penskaa vähän hirvitti tai jotain. Kyllä se Vipin kuiten noteeras ku se ite tuli Roopen lähelle.

Sitten itse hakuun; Roopelle laitettiin kaks ukkoa viiteenkymppiin, ekalle lähti ensin lujaa mutta palas takasin ja meinas lähteä vastakkaiselle hakualueelle. Karjuin siinä sitte ja sain Roopen palaamaan ja uus lähetys. Tälläkertaa meni tarpeeksi syvälle ja sieltähän se ukko sitten löyty :) Toiselle molarille melkeen sama homma; ekalla lähetyksellä ei lähteny mutta toisella pomppi eteenpäin oikein söpösti ja löysi mitä pitikin :)

Ollaan tottahan toki myös tokoiltu, SMit häämöttää uhkaavasti.. Tälle viikolle tein oikein oman hienon treenisuunnitelman ja tänään oli vuorossa kaukot, hyppy ja luoksari. Hyppy jees ku sain ton haukuttamalla korkeempaan vireeseen. Luoksarit myös ihan huippuja, tuli lujaa mutta myös pysähty nopeesti. Sitten kaukot, tehtiin näitä sisällä; muuten okei mutta välillä m-s nostaa toista takajalkaa ja näistä en kyllä enää palkkaa. Ne takajalat kun ei liiku. Niin ja s-i, yhtäkkiä keksi vetää takajalat kropan alle. Tein sitte helpotettuja vaihtoja lähempää niin rupes sujumaan. Ihan ihme pelleilyä vaikka kaukoja ollaan tehty aika runsaastikin viimeaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti