Sivut

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Sujuu se treenaaminen täälläkin

Roopella oli sunnuntai kisoista palautusmis-taukoa mutta treenit startattiin taas eilen. Eilen treenisuunnitelmaan oli laitettu ruutua ja kaukoja (vaikka kaukoja ollaan nyt kyllä tehty vähän joka välissä).
Ruudun aikaan oli aika kuuma, mutta päätin kuitenkin tehä ainoostaan tuota ruutua, koskaan kun ei voi tietää onko esim kisoissa kaamee helle. Meni ihan hyvin, laitoin maksalaatikkoa "kosketusalustaksi" yli ruudun että Roope menis vauhdilla koko matkan (jos ruoka on ruudun sisällä, hidastaa vauhtia ennen ruutua). Pydäytin keskelle ja kun kontakti tuli, vapautin ruualle. Pari kertaa ei ilmeisesti bongannu ruutua virittelystä huolimatta koska yritti juosta sivussa olleelle maksalaatikkolaatikolle.
Kaukojakin tehtiin, ja m-s vaihto alotettiin vähän niinku alusta... Jos tuo nousee saranoilla (jonka osaa puhtaasti 10 metristä), niin se ei pysty laskeutumaan istumaan puhtaasti koska etu- ja takajalat jää niin kauas toisistaan. Nyt olen jälleen 1-2 m päässä koirasta, jolloin liikuttaa just sopivasti etusiaan taaksepäin. Eiköhän tää tästä ennen oletettuja VOIkisoja! S-m sujuu jo ihan näppärästi vaikka käsiavustusta tarvitaankin, s-i myös kunhan ne jalat ei vaan oo liian kaukana toisistaan.

Tänään ollaan sitten tehty luoksaria ja noita "joka välissä"- kaukoja :D Kaukoja tullaan tekemään varmaan joka päivä välipäiviä lukuunottamatta.. Tai ehkä silloinki. Luoksari meni oikein nätisti, pysäytykset jees siihen asti kunnes tein niitä liian monta kertaa palkkaamatta taakse. Yritin katsokaas saada tuota laukkaamaan maahanmenon jälkeisen pätkän. Mutta koska mulla ei ollut tilaa juosta taaksepäin tuolla pienellä kentällä niin en sitten onnistunut... Joten annoin olla seuraavaan kertaan ja palkkasin seisomisesta taakse, ja sitten otin pari alkumaahanmenosta tapahtuvaa läpijuoksua. Jotka onnistuivat erinomaisesti, laukalla tuli ja toisella toistolla lähti jopa nopeesti etenemään :)
Ollaan tehty (muistaakseni maanantaina) myös tunnaria, ja vaikka viimeviikolla ei tehty tätä ku kerran niin muisti oikein hyvin mikä on jutun juju.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti