Sivut

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Your time to shine

Ollaan treenailtu taas vähän sitä sun tätä viimepäivinä, en muista tarkalleen kaikkea koska en laiskana oo kirjottanu.. Mutta tässä näin pääpiirteittäin miten meillä tällähetkellä sujuu. Ellei jotain liikettä mainita, se sujuu ookoosti eikä mitään merkittävää sen liikkeen kohdalla ole sattunut :D
Ruutua otettiin muistaakseni eilen ja muutaman päivän ruutupaussin jälkeen koiran asenne tekemiseen oli aivan uusi! Kauheella vauhdilla matkaan ja meni jopa ihan hyvin keskelle, ekalla toistolla naks ja päästin luokse, toisella menin palkkaamaan ruutuun. Tänään myöskin ruutu erittäin mallikas vaikka sainkin ottaa toisen kerran että sain palkattua.
Tunnarista voin alkaa taas puhumaan kun se vihdoin sujuu (sanoisinko jopa erinomaisesti), toivon mukaan myös jatkossakin. Oon nyt tehny kuudella kapulalla (vähentäny pikkuhiljaa viidestätoista), ja muut paitsi oma on ollu vieraan hajustamia. Ja Roope tuo oikean oikein mallikkaasti :)
Kaukot on ihan jees, s-m tarvii edelleen namiohjausta ja s-i pitää kasvattaa koe-etäisyydelle. Kun noi sujuu kunnolla niin rupee kaukotki oleen sennäköset että uskaltaa kokeisiin lähteä.
Luoksetulo on ihan jees, maahanmenoa pitää vielä nopeuttaa ja alkuun pitää ottaa mukaan maahanmeno. Alan laittaan ton alussa maahan SM kokeiden (TK2:sen) jälkeen ettei tuo laholatva sekota luoksaria kaukoihin juuri sopivasti ennen noita SMejä.

Roopella oli joku aika sitten jonkinasteinen noutovamma kun otti paineet hyppynoudosta, enkä ees tiedä miksi. No, nouto sitten vähän niinkuin alusta.. pito- ja suuhunotto harjotuksia siis. Tuon Oulun näyttelyviikonloppu treenattiin sitte noita ja nyt tuo yrittää ihan omaehtoisesti ottaa noita kapuloita suuhunsa, jopa metskua, jee! Eilen hyppynoutokin suju oikein hyvin, välillä joutuu näyttämään että tulee myös paluuhypyn mutta pääasia ettei enää kisko paineita tuosta.
Urpon tokoilut sujuu varsin mallikkaasti, tosin luoksetulosta voisin sanoa pari sanaa. Pysäytys ja ennakointi. Siinäpä se :D Otin tuolle pysäytystä tässä yksi kaunis päivä ja pysähty kyllä tosi hyvin, mutta; joudun tekemään valehtelematta varmaan 30 läpijuoksua ja se ennakoi silti, oikeesti! Onneksi eilen ku otettiin niin sentään jo tuli lujaa. Mutta ei pysäytyksiä enää ex temporena todellakaan vaan hitaasti mutta varmasti koiran osaamisen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti