Sivut

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

You´re a good soldier choosing your battles

Viimepäivinä ollaan treenattu tokosta vähän kaikenlaista, Roopen uus treenisuunnitelmaki käynnisty maanantaina muistaakseni.
Roope on seuraamisissa alkanu jostain kumman syystä värkkäämään, pysähtyny pari kertaa kesken (tätä tehny viimeksi joskus kaaaauan kauan sitten) ja muutenki vähän laiskaa toimintaa. Jäävät ihan jees, istumiset on taas muistunu mieleen kun vähän aikaa sitten yritti maahanmenoa istumisen sijasta.
Luoksetuloissa on tullu tosi hitaasti monta kertaa, eilen sain ne onneksi laukaksi. Tuntuu että VOIluoksaritreenin jälkeen on tuo vauhti hidastunu, tähän pitäs nyt keksiä jotain (ilmeisesti pitää alkaa treenaan vaan yhtä/ kahta luoksarijuttua per luoksaritreenikerta), ei toi ikinä ennen oo noin värkänny luoksetulon nopeuden kans. Noudot+ hypyt on vissiin (:DD) ihan ok, treenisuunnitelmassa sanotaan että niitä saa treenata vasta huomenna (eikä niitä oo treenattu varmaan viikkoon) joten odotan siihen maltillisesti... Tosin metallinoudosta tiiän että sen kanssa pitää tehä töitä, metalli on ilmeisesti alkanu taas ällöttään tuota.
Kaukot menee nykypäivänä tosi hyvin, kaikki muut vaihdot menee parista metristä (10 metristä muut paitsi seiso- vaihdot) paitti s-m, mutta eiköhän seki kohtapuoliin. Ruutuun tekasin ite nauhat leikkaamalla ja liittämällä muovipusseja (:D) ja tänään sitten otettiin ruutua ekaa kertaa ihan uudella matskulla ja meni kyllä hyvin vaikkei olla vähään aikaan otettu yhtään. Ekalla toistolla hyvin alustalle (matkaa vaan joku viis metriä), sitte toinen kerta 25 metristä ja meni kyllä sisälle mutta aika reunaan. Palkkasin kuitenki kun oli sisällä. Sitten vielä kolmas kerta samalta etäisyydeltä ja tää oli ihan pro, tähän sitte lopetettiin :) Nyt vielä muut osat ruudusta kuntoon ja alusta kokonaan pois (eipä se sitä nytkään nää vasta ku on ruudussa sisällä) niin tää alkas olla koevalmis. Tunnarista en sano vielä sanaakaan, ehkä ens kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti