Sivut

torstai 29. heinäkuuta 2010

Let´s play your love gameYrittää Rommi Roopelle, tosin huonolla menestyksellä :D
Keskiviikkona (niin Viivi, keskiviikkona) matkasimme Roopen kanssa täältä Tampereelta Jämsään treffaamaan Viiviä ja Rommi-harmaata. Roope tapasi myös Kassu-lapparia häkin läpi ja tappeluhan siitä ois tullu. Rommi ja Roope tulivat ihan ookoosti toimeen, kuten kuvistakin ehkä huomaa. Kaikki kuvat on sitten Viivi ottanut.


Päivä oli todella kuuma joten treenailtiin lyhyissä pätkissä monta kertaa. Taidettiin Repsun kans ottaa aikalailla kaikenlaista, ainoot mitä ei otettu oli jäävät ja hyppyliikkeet. Ja kun otetaan kuumuus huomioon niin Roope teki erinomaisesti, luoksaritkin tuli laukalla! Kaikki jokaikisen!

Seuraamisessa otin käyttöön pakotteet koska Roope mitä ilmeisimmin luulee voivansa pysähdellä ja perseillä seuruussa miten sattuu, etenkin kisoissa. Ja alotettiin vasempaan käännökset alusta, yritän vihdoin saada tuon käyttämään peppuaan kunnolla. Molemmat, pakotteet että vasempaankäännöstreenit toimivat ainakin tähän asti oikein hyvin.
Rommi ja Roope pistettiin sitten vielä paikkamakuuseen, oisko se ollu jonku minuutin Roopella ainakin ja oikein mallikkaasti pysyi vaikka Rombelle välillä piti vähän ärähdelläkin.

Kaikenkaikkiaan oli oikein mukava päivä ja ens kesänä pitää kyllä ottaa tää uusiksi pidemmällä ajalla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti