Sivut

maanantai 10. tammikuuta 2011

FLÄSH! Kuvaako joku meitä??

Eilen lähdimme Urpon kanssa Kajaanin kansainvälisiin Liisan ja Vilho-cardin kyydillä. Ajokeli oli suoraansanottuna kaamea, lunta tuli ku viimestä päivää ja edessäajavien autojen perät oli niin lumisia ettei autoja todellakaan nähnyt ennenkuin meinasi ajaa kiinni. Saimmepa vielä sakot peltipoliisistakin ja minä luulin että joku paparazzaa meitä.

Pemuja oli muistaakseni 20 ja mukana oli tosi hienoja koiria joten eipä meillä oikein ollut saumaa. Lopullisena tuloksena ERI, AVK2, PU5 ja SA. Eikai tässä muuten mitään, aina ei voi voittaa, mutta harmittaa herätä puol kuus, ajaa ikuisuus Kajaaniin, maksaa siitä että pääsee sinne Kajaaniin ja istua toinen ikuisuus autossa että pääsee kotiin. Ei taideta sitä toista sertiä ihan heti pokata mistään.

Mutta tottakai päivässä oli jotain hyvääkin! Tapasimme Maikin ja Ronja-sakemannin, joilla ei heilläkään pöllömmin tämä näyttely-ura urjennut ;) Harmiksi kummallakaan (minulla tai Maikilla) ei ollut noita hirvareita mukana mutta eiköhän sekin vielä järjesty, kutsuin nimittäin koko lauman tänne Santalandiin tokoihin ja näytelmiin joten ehkä me kesällä sitten nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti