Sivut

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Vi har en ny halli! Jätte bra säger jag.

Viime torstaina käytiin tsekkaamassa meidän kerhon aivan uusi ISO halli, oli se hieno! Tosin ei niin iso kun ajattelin mutta kyllä se edellisen voittaa.
Tarkotus oli tehdä Roopelle kokeenomaset treenit muta päädyinkin sitten tekemään kaikki liikkeet ilman liikkuria missä järkässä sattuu, palkkasin myöskin kaikesta. Missään ei ollu suurempia ongelmia, ainoastaan kaukoissa meinasi stepata mutta sain sen homman sitten kuitenkin kuriin ja nuhteeseen. Myös luoksarissa yritti ennakoida mutta läpijuoksuilla sekin ongelma saatiin pois päiväjärjestyksestä.
Eilen treenasin kotipihalla luoksaria kun se tuntuu olevan se meidän (suurin) ongelma tällähetkellä. Toki meiltä muitakin ongelmia löytyy ja paljon mutten osaa keskittyä kun yhteen kerrallaan. Miten se sanonta meni; koira muistuttaa omistajaansa vai miten se oli...
Täytyy sanoa että eilisen perusteella olin kyllä tyytyväinen tuohon elikkoon! Stopit tosi nopeita, ainoa miinus oli TAAS maahanmenon jälkeisen stopin (tälläkertaa hyvin pieni mutta kuitenkin) venyminen. Ens kerralla siis jälleen vartaloapuja, ne stopit on vaan tehtävä kunnolla. Kokonaisuutena kuitenkin hyvät treenit, onneksi kokeessa ei tarvii tehä kahta luoksaria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti