Sivut

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Osaan olla taitava jos haluan mutta yleensä en halua

Tässä muutamien päivien aikana ollaan treenattu lähinnä luoksaria koska joku pällinaama on unohtanu tyystin mitä tarkoittavat käsitteet "luoksetulon pysäytys" ja "luoksetulon maahanmeno". Eli muistuttelutreeniä on vaadittu.

Ongelma nro. 1: pysäytys joko venyyyy ja venyyy tai sitten ei pysähdy ollenkaan vaan jatkaa ihan pokkana etenemistä. Ongelma nro. 2: Jos en palkkaa seisomisesta nameilla ja jatkan liikettä maahanmenoon asti niin ei seuraavalla toistolla reagoi pysäytykseen ollenkaan /hyvin hitaasti.
Teen sitten sillain että jos ei pysähdytä niin karjasen käskyn niin kovaa että viereinenki kylä kuulee, ja se on kyllä auttanukin. Nykyään voin sanoa käskyn melkein normaalilla käskynantovolyymilla. Ärsyttävää tollanen kun tuo tasan tarkkaan tietää mitä se PAIKKA tarkoittaa.
No, sitten ongelma nro. 2 johon en ole keksinyt kunnollista ratkaisua. Oikeastaan tähän liittyy myös ongelma nro. 3: maahanmenot on himohitaita.
Oon päättänyt tehä tosi paljon pelkkiä pysäytyksiä ja tosi harvoin myös maatamenoja. Ja sitten kun tehdään maahanmenon jälkeinen luoksari niin stopissa annan vaikka sitten vartaloapuja lisäksi jos on tarve. Maahanmenoja tehdään sitten eri käskysanalla kuin "TÄNNE", eli erikseen koko luoksetuloliikkeestä.
Positiivista on kuitenkin se että tunnari ja ruutu sujuu tosi hienosti. Tunnarissa on edelleen se sama vanha liikkuripöljäily, mutta luulen sen johtuvan myös korkeasta viretilasta koska kun ajattelen asiaa niin aina liikkurin kanssa se on korkeessa vireessä valmiiksi(syystä tai toisesta)/ innostan sitä vielä lisää jotta tosissaan joutuu käyttämään sitä nenää vaikka kuinka ois kiire. Ja kokeessa se ei koskaan ole korkeessa vireessä joten tän ei pitäis olla mikään hirvee ongelma. Mutta kannattaa sitä silti yrittää ainakin lieventää.
Ruutua tehtiin eilen ja voi että sitä oltiin niiiiin taitavaa koiraa! Ensin alustalla vahvistin hakeutumista keskelle muutaman toiston verran, sitte alusta pois ja muutama toisto ja voi kun se meni niiin hienosti keskelle ja pysähtyikin niin nopeesti. Harmi ettei saatu videoa, ois nimittäin ollu oikeesti hienoa katseltavaa.
Tänään jos jaksais niin vois kiusata tuota luoksareilla ja liikkeestä istumisilla. Jommankumman se kuitenkin feilaa kokeessa ellen anna ylimääräsiä apuja.

2 kommenttia:

  1. ootko koittanut noihin luoksarin pysäytyksiin takapalkkaa?

    VastaaPoista
  2. Joo, mulla on aina takapalkka luoksarissa ja kaukoissa, ja ennen pysähty tosi nopeesti mutta nyt jotain ihme värkkäystä. Ja isoin ongelma on ei-palkattu stoppi + maahanmeno ja niiden jälkeinen stoppi joka meinaa mennä aina läpijuoksuiksi. Eilen onneks näytti taas plussaa (eilinen teksti) joten eiköhän tässä olla oikeeseen suuntaan menossa. Seuraava kertahan sen sitten näyttää oliko tuo eilinen vain tuuria vai puhdasta osaamista.

    VastaaPoista